Povestea revenirii lui Vasile lângă Rapid

vasile

Nicolae Vasile a venit în ţară după câteva luni în care a jucat în Finlanda. Campionatul s-a încheiat acolo. Iar fostul căpitan al Rapidului are vacanţă 2 luni. Dacă Vasile are o caracteristică definitorie, aceea e că nu poate sta fără să se antreneze. Ajuns în ţară pe 1 noiembrie, Nicky ar fi vrut să stea măcar câteva zile să se relaxeze. Acesta era planul. Pe 3 noiembrie însă, la mai puţin de 48 de ore după jumătate de sezon istovitor şi un drum pe măsură, Nicolae Vasile era prezent la terenul Laromet.

Nicolae Vasile i-a cerut acceptul lui Mihai Iosif

Acolo unde Mihai Iosif şi Silvian Dobre îi antrenează pe puştii de la AFC Rapid. Iosif ştia că Vasile se va antrena alături de jucători, pentru că acesta îi ceruse acceptul în prealabil. Aşa cum este şi normal. Nicky nu a mai avut răbdare şi a venit să se pregătească alături de Boian, Geambaşu, Bărbălău sau Dovleac. Dar şi să le ridice moralul puştilor care oricum fac minuni în acest început de campionat. Prezenţa lui Nicolae Vasile acolo este foarte importantă, din toate punctele de vedere.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Căpitan când era de vârsta lui Narcis Ioniţă!

Poate Nicolae Vasile este unul dintre cei care înţelege cel mai bine tot ce se întâmplă în Giuleşti acum. Nu de alta, dar el a debutat la prima echipă pe vremea în care avea 17 ani şi o lună. A primit şi banderola într-un amical cu Rubin Kazan. Practic, Nicky era de vârsta lui Narcis Ioniţă. Mezinul echipei! Iar atunci avea colegi precum Pancu, Herea, Grigorie, Grigore sau Pecanha. Nume uriaşe, comparativ cu ce reprezintă în prezent jucătorii lui Mihai Iosif. Cu toate acestea, Nicky este o punte de legătură minunată.

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

De la derby-uri de Liga 1, la antrenamente pe Laromet

Noi ne bucurăm să îl vedem cum nu a uitat de unde a plecat. Şi, încă o dată, dovedeşte ataşamentul pe care îl are faţă de culorile alb-vişinii. Vasile este acelaşi indiferent dacă joacă într-un meci tare cu Dinamo sau cu fcsb, ori dacă aleargă alături de Berechet sau Ursescu printre dâmburile de pe Laromet. Nu îi este ruşine să se asocieze cu Rapidul nici în liga a cincea. Îţi mulţumim, Nicky, că ai rămas alături de Rapid!

nicolae-vasile

Nicolae Vasile

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.