Membrii CAR dati afară din AFC Rapid

A început mascarada la Rapid. Se ameninţă cu faptul că am putea avea două echipe în liga a cincea. Prima, AFC Rapid. A doua, o formaţie susţinută de Clubul Aristocratic prin vocea lui Mihai Pârvu. Nu ştim cât de credibil este Horia Manoliu, fiindcă nu am trăit cu el în casă. Poate că planează şi asupra lui nişte suspiciuni. Dar membrii Clubului Aristocratic să nu uite că au fost membri ai AFC Rapid! Ulterior, au fost daţi afară. Acum nu ştim dacă din această cauză au întors acum armele.

afc rapid car

Moraru, premiat în 2015

Nici măcar nu este aceasta singura problemă. Că tu condamni o societate din care ai făcut parte şi nu ai demascat până acum lucruri despre care spui că „ştiai” poate se mai trece cu vederea. Dar când mai ai în palmares şi o „decoraţie” pentru Valerii Moraru, noi ce să mai credem? Ori că ai fost pe mână cu el, ori că memoria e prea scurtă să îţi mai aminteşti… Sau imediat după ce l-ai decorat ai aflat de jaf? Hmmm… Am aprecia dacă, totuşi, toată lumea s-ar pune la masă şi ar face un singur Rapid. Aici ne referim şi la Manoliu, şi la Pârvu, şi la Caciureac şi la oricare alt rapidist!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Iosif: "Într-o lume capitalistă, moralitatea nu-și mai are locul"

7 Comments

  1. Da, dar după ce în prealabil joacă multe-multe tururi la nivel local. Mai exact, din câte știu, se joacă un prim stadiu al Cupei României doar la nivelul fiecărui județ. E, practic, o Cupă în sine, pentru că sunt angrenate acolo toate echipele de liga a 5-a ale județului respectiv, iar la sfârșit se decernează chiar și un trofeu. De altfel, procesul este atât de îndelungat, încât calificarea unei echipe de liga a 5-a pentru faza națională a Cupei României începe cu un an înainte de sezonul de Cupă efectiv (adică, de exemplu, o echipă de liga a 5-a începe în vara-toamna anului 2016 și joacă până prin primăvară, așa că dacă reușește să obțină trofeul pe plan local, va putea participa abia în ediția 2017-2018 a Cupei României la nivel național). Așadar, câștigătoarele Cupei din fiecare județ participă ulterior la noi tururi, în care intră pe rând echipele din Ligile a 4-a și a 3-a. Dacă răzbește și în urma acestor întâlniri, echipa din liga a 5-a va întâlni una din Liga a 2-a și apoi, dacă e învingătoare, ajunge să joace în șaisprezecimile Cupei României, unde intră și echipele din Liga 1. Procesul e foarte îndelungat și accederea în fazele finale, cele mai ”vizibile” ale Cupei e dificilă pentru o echipă de Liga a 5-a, dar nu imposibilă. Cel mai frumos e exemplul Ripensiei Timișoara, multipla campioană interbelică, reînființată acum câțiva ani. Acum 3 ediții de Cupă, Ripensia a ajuns chiar în optimi, după ce eliminase pe rând echipe mult mai bine cotate, precum UTA Arad și mai ales, în șaisprezecimi, U Cluj (aflată la acea vreme în Liga 1). Ripensiștii au fost eliminați abia în optimi, cu un mai mult decât decent 2-0 de Pandurii, care făceau o figură foarte frumoasă în Europa League la acea vreme. De altfel, în anul respectiv, Ripensia a stabilit un record național greu de egalat (cred eu) în viitorul apropiat – devenind prima echipă de Liga a 5-a din istoria fotbalului românesc ajunsă într-un tur atât de avansat al Cupei. Și evoluția echipei s-a dovedit a nu fi doar o întâmplare, pentru că anul trecut au ajuns din nou în șaisprezecimi, după un parcurs aproape la fel de îndelungat (de astă dată pornit din Liga a 4-a, unde promovaseră între timp). Așadar, se poate – important e să se vrea și să se organizeze lucrurile cât mai profesionist cu putință. (Îmi cer scuze că m-am lungit așa de mult la o întrebare simplă :-).

  2. Au scuza ca premierea s-a facut cand toate sperantele stateau in el. Si pe Massone l-ar fi premiat sau oricare alt patron ar fi venit. Mai departe, e greu sa ne dam seama de toate interesele din spatele fiecarei persoane sau grup. Se pot activa prietenii vechi in astfel de moment din orice zona. Sa nu uitam ca Anghelache a revenit in fotbal dupa mult timp, toata lumea l-a privit cu suspiciune, dar pentru faptul ca patronul s-a implicat si-a luat si batranul Costică parte din laude. La noi a fost invers.

  3. Am si eu o intrebare, echipele de fotbal din liga a5a participa in Cupa Romaniei?

  4. Moraru a falimentat Rapidul, nu Copos. Copos a făcut multe greşeli, dar şi lucruri bune. Noi am înjurat pe toată lumea. Până şi pe Taher. Unii i-au dat cu pietre în cap după ce a pierdut Rapid cu Wolfsburg. Echipa care peste doar câteva luni devenea campioană în Germania…

  5. Aveti dreptate , nu au facut nimic semnificativ . Au șansa acum sa arate ca ACR inseamna ceva pentru Rapid . Oricum , vorba aceea : mai rau decat Copos , Moraru si toti care au fost pana acum patroni -in ghilimele – nu exista ! Hai Rapidu

  6. Foarte bine! Fiecare este liber să susţină pe cine vrea! Noi susţinem doar faptele! Nu AFC sau Mişcarea Feroviară. Vrem să vedem Rapidul jucând. Îl înjurăm pe Copos, ne e frică de el, dar avem încredere oarbă în nişte oameni care acum un an îl decorau pe Moraru?! Nu e vorba, sunt oameni respectabili ca statut, dar în rest… Cu ce te-au convins pe tine?

  7. Bai oameni buni haideți sa ne trezim ! AFC a fost si va fi al lui Copos ! Voi asta vreți ? Iarăși Copos sa spună ca nu are bani , sa bage clubul in insolventa , etc ….Haideți sa fim adevărați , curați si frumosi ! AFC este o mascarada a criptocomunistului avar ! Susțin Rapid Mișcarea Feroviară ! Hai Rapidu !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.