Rapid

ŞOCANT / „Mi-au bătut jucătorii!”

Fotbalul românesc este din ce în ce mai şocant. Iar asta au simţit-o duminică pe pielea lor juniorii 2001 ai Rapidului, adică nişte copii de 14-15 ani! Micuţii lui Mihai Iosif au câştigat cu Derby Bucureşti, scor 9-1, dar ceea ce a urmat după pare desprins din filmele de groază. Mărturiile vin chiar din partea tehnicianului grupei care, în prezent, este antrenor secund şi la echipa mare. „Tremur de nervi! După meci, cinci ţigani au sărit să îmi bată copiii pentru că am câştigat la aşa scor. Eu am încercat să-i protejez, dar după ce au plecat, nu mai ştiu ce s-a întâmplat!”, a început discursul Mihai Iosif pentru 1923.ro.

Întreaga poveste a luat o turnură de-a dreptul dramatică atunci când s-a trecut la detalii: „M-a sunat plângând tatăl unuia dintre copiii, că i-a ajuns băiatul desfigurat acasă. Sunt de la 7 ani la Rapid şi este inadmisibl să se întâmple aşa ceva! Chiar nu ne mai respectă nimeni?! Dar, mai ales, cum să baţi nişte copii? Eu chiar am înţeles că totul a fost premeditat, că acei indivizi au aşteptat special să-i agreseze. Tremur de nervi! Copiii trebuie educaţi în spiritul competiţiei, nu trebuie să treacă prin aşa ceva.”

Practic, Mihai Iosif a lăsat de înţeles că oficialii echipei pe care au învins-o cu 9-1 nu sunt deloc străini de acele evenimente şi a continuat tirada prin intermediul 1923.ro: „Ei sunt cei mai slabi din campionat, nu e ceva deosebit ce am făcut noi azi, că am învins cu 9-1. Dar lor nu le-a convenit şi au sărit la bătaie. A jucat şi fi-meu, a dat trei goluri, l-am şi avertizat că ăia intră la rupere. Antrenorul lor e un anume Mareş. Este strigător la cer ce se întâmplă, mă pun în locul acelui părinte, care şi-a văzut copilul acasă bătut. Probabil va urma toate căile legale pentru ca agresorii să fie pedepsiţi, dar vreau să afle toată lumea ce s-a întâmplat!”

Sursa foto: Alex Paraschiv (alexparaschiv.com)

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required





S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.