Șumudică, atac furibund: „Grigore se ruga de mine să-i dau tricoul”

Marius Şumudică dezamăgit

Marius Șumudică s-a declarat dispus să ajute FC Rapid 1923 cu sfaturi pentru a obţine promovarea în prima ligă. Patronul Victor Angelescu a spus că a discutat cu antrenorul prin intermediul suporterilor. Şumudică aştepta un dialog direct şi s-a declarat jignit. Atât de conducerea administrativă, cât și de cea tehnică.

Marius Şumudică: „Telefonul meu pentru conducere este închis”

„Eu nici nu ştiu cine conduce la Rapid. Vreau să pun punct acestor speculaţii care se fac despre Şumudică. Eu nu am avut nicio discuţie. Nimeni nu m-a sunat. Am rămas indignat fiindcă am vrut, probabil în nebunia mea, să încerc să ajut echipa, fără să o preiau. Am rămas surprins. Am spus că îmi doresc să îi ajut cu un sfat. Am rămas surprins că nu mi-au dat vreun telefon. N-am nevoie de bani, o făceam cu inima. Am aşteptat un telefon, nu a venit. Telefonul meu pentru conducere este închis”, a spus Marius Şumudică în emisiunea „Parfum vişiniu”, transmistă pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nicolae Grigore luat la țintă de Marius Șumudică

Șumudică nu l-a iertat nici pe antrenorul Nicolae Grigore. „Mă așteptam măcar de la Grig să primesc un telefon. Nu am nimic cu el, îi doresc succes! Ce să mai zic? Când m-am dus la Omonia Nicosia se ruga de mine să-i dau tricoul, că sunt idolul lui”, a mai punctat Marius Șumudică despre actualii oameni de la FC Rapid 1923.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a vorbit despre varianta de a veni antrenor la Rapid

3 Comments

  1. Niste incompetenti total conduc Rapidul, Sumi stie ce zice.
    Insa ar trebui sa fie mai deschis de dragul Rapidului, eu in locul lui as fi spus „Nu ma intereseaza cand te incompetenti sau tampiti sunt cei de la Rapid, de dragul Rapidului raspund oricand la telefon si fac orice sa ajut, oricand, gratis.”

    Abia atunci ar fi dovedit ca iubeste Rapidul cu adevarat. Dar e de-nteles in acest moment, pentru ca vine dupa o perioada extrem de agitata si suparatoare din Turcia, are nevoie de cateva saptamani sa se dezmeticeasca. Pana atunci Rapidul poate sa-l puna linistit antrenor cu meciuri amicale in play out-ul ligii a 2-a si obiectiv promovarea la anul, pe noul si vechiul stadion Giulesti.

  2. D-lui Sumudica i-au cam murit laudatorii! El daca tace si nu face nitel taraboi nu se simte in largul lui. Cel mai mult mi-a placut declaratia conform careia nu e momentul sa vina acum la Rapid, dar daca va promova si ii vor fi satisfacute cerintele cu privire la staful sau, va fi stabilitate financiara si alte alea atunci este posibila venirea. Bravo nenicule, halal RAPIDIST! Fratioare, ACUM este greu nu cand esti pe primul loc, ai zece puncte avans si doua etape de disputat si nu mai ai cum sa pierzi campionatul. Eu de rapidismul asta gargaricios m-am cam saturat, HAI RAPID!

  3. Bine ca bagi si tu, Sumi, batul prin gard. Tu si altii mai ziceti ca iubiti Rapidul. Daca zici ca esti dezinteresat, te duceai la antrenamentul lor si daca nu te bagau in seama, sau te luau la goana, aveai tot dreptul sa faci scandal, desi nu aveau vreo obligatie fata de tine. Asa, cand spui ca telefonul tau este inchis pentru conducere, tu de fapt inchizi canale de comunicare cu ei. Pana una alta conducatorii astia, buni, rai, sau cum or mai fi, tin aceasta echipa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.