DDB se roagă de Marius Șumudică să preia Dinamo

DDB se roagă de Marius Șumudică să preia Dinamo

Șumudică
Șumudică

Marius Șumudică a revenit joi în România, tocmai în seara zilei în care a împlinit 50 de ani, după ce a încheiat conturile cu Rizespor. Reputatul tehnician, campion cu Astra în 2016, nu are de gând să se întoarcă în Liga 1, cu toate că a primit deja cel puțin o propunere de serviciu. Dinamo București îl dorește din nou, după ce în urmă cu 4 ani și jumătate a mai fost în tatonări.

Șumudică, dorit la Dinamo: „Mai bine ajut Rapidul să promoveze”

„Stau cu familia acum, până la vară, apoi voi vedea încotro o apuc. Cea mai bună și mai frumoasă vacanță este să stau cu soția acasă. Mă dedic soției, că merită! De aceea nu vreau să preiau nicio echipă până la vară. M-au sunat deja mai mulți. Și cei de la Dinamo, liderii suporterilor, mă tot sună, am o grămadă de mesaje de la ei. Sunt băieți buni, și Elias, și Tararache.”

„E fantastic ceea ce a făcut DDB. Suporterii lui Dinamo sunt tari rău de tot. Dar nu vreau să mă leg la cap! Nici nu știu cine are echipa, care este situația administrativă, juridică, dacă o finanțează cineva. Îmi place de Dinamo, dar de la distanță. Și nu vreau să mă întorc în România, momentan. Așa, dacă e să revin, ipotetic vorbim, mai degrabă mă întorc la Rapid, să ajut echipa mea de suflet să promoveze, a mărturisit Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!

LĂSAȚI UN MESAJ