Victor Angelescu: „La Liga 1, văd lucrurile mai ușoare”

Angelescu la antrenament
Angelescu la antrenament

Victor Angelescu, cel care deține 97% din acțiunile de la FC Rapid 1923, împreună cu APS Holding, a dezvăluit că eventuala promovare în Liga 1 ar asigura o stabilitate financiară la gruparea giuleșteană. În ciuda faptului că FC Rapid 1923 a avut unul dintre cele mai mari bugete din Liga 2 în stagiunea precedentă, formația giuleșteană nu a reușit să obțină promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Victor Angelescu a dezvăluit că și în acest sezon clubul pe care îl conduce stă foarte bine din punct de vedere financiar. Iar aspirațiile sunt mari.

Victor Angelescu: „Dacă promovăm, vom fi bine și financiar”

Obiectivul FC Rapid 1923 este de a promova în Liga 1. Pe lângă satisfacția sportivă, îndeplinirea acestuia ar conduce și la o stabilitate de punct de vedere economic.

Până acum am făcut față cu brio în Liga 2, dar sezonul precedent am avut un buget foarte mare. La fel și anul acesta. La Liga 1, văd lucrurile mai ușoare, vom avea alți sponsori, drepturi TV, acum primim doar 25 de mii de euro de la FRF. N-am avut nici suporterii, n-am putut să vindem bilete. Dacă promovăm anul acesta, vom fi bine și din punct de vedere financiar. Se știe că nu am avut nicio treabă cu politicul, cred că prin această tranzacție s-au clarificat lucrurile și rămâne să ne concentrăm să promovăm, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Ce a declarat despre Alexandru Ioniță II

Victor Angelescu a recunoscut că îl așteaptă cu brațele deschise pe Alexandru Ioniță II, după ce iminenta sa suspendare pentru dopaj va expira. Suntem foarte interesați de Alex Ioniță, dar după perioada de suspendare, pentru că sigur va fi suspendat. Îl așteptăm, dacă e undeva unde poate să renască, aici e locul. Poate peste un an. Ne putem ajuta reciproc, la noi va avea ușile deschise 100 la sută, a spus Angelescu.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Sprint spre promovare!

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ