Șocant: FC Liverpool n-a mai pățit asta din… 1923!

Liverpool pe Giuleşti, apoi pe Anfield

Liverpool a fost învinsă de rivala locală, Everton, 0-2, iar managerul lui Liverpool, Jürgen Klopp, și-a pierdut și căpitanul. Henderson pare să aibă ruptură la aductori. Situația e alarmantă. Patru eșecuri la rând acasă, cum nu s-a mai întâmplat de aproape 100 de ani. După un sezon nemaivăzut, cu titlu în Premier League după trei decenii, urmează un an negru, imposibil de imaginat la Liverpool în versiunea Jürgen Klopp.

68 de meciuri consecutive, The Reds nu pierduseră pe „Anfield” în campionat. În 2021, nu s-a mai legat nimic. Patru înfrângeri la rând acasă, doar a doua oară în istoria clubului, cum nu se mai întâmplase din 1923! Și primul eșec în derby după 22 de ani, în „templul roșu”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Jürgen Klopp: „La prima eroare, FC Liverpool e pedepsită”

Klopp nu mai știe ce explicații să dea, prea multe eșecuri. „Am controlat jocul, dala prima eroare pe care o facem suntem pedepsiți. Adversarii ar fi putut greși de zece ori, noi tot nu-i pedepsim!”. Încă un accidentat îl înspăimântă pe manager. Jordan Henderson, căpitanul transformat în stoper din liderul liniei mediane într-o perioadă când centrul apărării e distrus de leziuni, a ieșit cu dureri la aductori. Pare ruptură! Van Dijk, Joe Gomez, Matip, Fabinho, și el devenit fundaș din mijlocaș, acum Henderson. 

„E greu de acceptat altă accidentare. Nu arată bine deloc, doctorii nu sunt optimiști”, spune Klopp. „Dar vom supraviețui”, încheie el. Însă LFC a ieșit din Top 4, e pe 6 și poate să ajungă mai jos, pentru că echipele aflate sub ea în clasament mai au restanțe de jucat.

CITEȘTE ȘI  Dezvăluirea unui mare fotbalist român, după ce l-a avut adversar pe Diego Maradona: „Unul contra unul te făcea zdrențe! Ar fi putut să câștige cinci Baloane de Aur!”

Sursa: gsp.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.