SCANDAL | Jucătorii FC Rapid 1923 și-au găsit cauciucurile tăiate

FC Rapid 1923 2
FC Rapid 1923 2

FC Rapid 1923 n-a reușit decât un 0-0 la Buzău, iar fanii giuleșteni „au luat foc”. În condițiile în care suporterii nu concep ca echipa să rateze iar promovarea în Liga 1. Astfel, jucătorii n-au avut parte de o surpriză plăcută, la revenirea la București. Atunci când s-au trezit că au cauciucurile tăiate la mașini. Nu este primul episod în care jucătorii FC Rapid 1923 sunt umiliți. După ce au atașat numele jucătorilor pe niște verze, ca urmare a eliminării din Cupa României, scor 2-3 cu Progresul Spartac (Liga 3), suporterii Rapidului i-au comparat pe fotbaliști și cu niște balerine.

În următoarea etapă, a 18-a a Ligii 2, FC Rapid 1923 va întâlni pe teren propriu, pe data de 6 martie, de la ora 12:00, FK Miercurea Ciuc. „Sistemul de joc nu s-a schimbat prea mult. Totul pare bine pe hârtie, dar fotbalul nu este matematică. Echipa n-are reacție după o greșeală personală. Este de lucru la acest capitol. Ne vom descătușa după o victorie”, a declarat Andrei Nicolescu, vicepreședintele FC Rapid 1923, la ProSport Live.

Scandal la FC Rapid 1923! Jucătorii s-au trezit cu cauciucurile tăiate

Fotbaliștii lui Nicolae Grigore și-au lăsat mașinile la baza Rapidului din Regie și au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au mai făcut un pas greșit în lupta pentru promovare: 0-0 la Buzău. Jucătorii și-au dat seama că au cauciucurile tăiate la mașini, fanii alegând așa să se răzbune după un nou meci slab făcut de giuleșteni. FC Rapid 1923 a remizat și în primul meci oficial din acest an: la Buftea, cu Ripensia, scorul a fost 2-2, după ce giuleștenii au condus formația din Timișoara cu 2-0.

CITEȘTE ȘI  IN MEMORIAM | Fostul rugbyst rapidist Sorin Stanciu a fost răpus de COVID-19

Jucătorii ironizați anul trecut: „Donez varză!”

Anul trecut, după eliminarea rușinoasă din Cupa României, jucătorii Rapidului au fost ironizați de suporteri, care așteptau un meci cu o echipă din Liga 1. „Donez varză. PS: Nu e bună nici de murături”. Imaginea surprinzătoare a fost postată atunci pe pagina de Facebook a grupării UnicSibiu.

fani rapid ironie varza adrian iencsi jucatori

Daniel Benzar, Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Mircea Leasă, Cătălin Țîră Jr, Anestis Nastos, Bogdan Manole, Radu Crișan, Raul Costin, Cătălin Hlistei sau Alex Tătaru au fost jucătorii vizați de fani, după eșecul cu Progresul Spartac, scor 2-3.

Sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ