DECLARAȚII | Trei titulari, reacții sincere după meciul cu Ripensia

FC Rapid 1923 Ripensia

2-2 cu Ripensia Timișoara nu e un rezultat bun. Mai ales că FC Rapid 1923 a condus cu 2-0 și a fost egalată la doi în ultimle faze. Iar adversara se bate la retrogradare, nu la promovare. Din acest motiv, mai mulți titulari au recunoscut greșelile comise de grup și au oferit declarații exclusive pentru pagina de Facebook a FC Rapid 1923. Este vorba despre Luca Florică, Alexandru Dandea și Ștefan Pănoiu. Toți trei titulari în primul meci oficial din 2021.

Reacții după meciul FC Rapid 1923 – Ripensia Timișoara 2-2

„Scorul nu a fost în favoarea noastră, deși nu e un meci pierdut. Aș fi vrut totuși să debutez cu o victorie, pentru că ar fi fost un sentiment mult mai plăcut. Însă nu e un capăt de țară și trebuie să jucăm restul meciurilor pentru a promova„, a declarat Luca Florică.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Am făcut un meci slab. Cu toate că am condus cu 2-0, am controlat în anumite momente jocul, dar este prea puțin. Atunci când vrei să promovezi e inacceptabil ca de la 2-0 să fii egalat”, a completat, mai tranșant, Alex Dandea.

„Un egal care pentru noi este considerat o înfrângere. Am făcut o primă repriză bună spre foarte bună, zic eu. După golul doi ne-am retras, nu am mai încercat să pasăm, să ne facem jocul nostru și cu un pic de ghinion pe final, cu o fază fixă și am făcut egal…„, a încheiat Ștefan Pănoiu.

Băieții vor juca din ce în ce mai bine!

Până la urmă, așa cum Luca a spus, nu e un meci pierdut. Trebuie văzută partea semi-plină a paharului, iar băieții trebuie să se trezească pentru a nu mai ceda puncte gratuit. Fiindcă valoarea lor este, cu siguranță, mult peste cea arătată în finalul meciului cu Ripensia Timișoara! Rămâneți pe 1923.ro și visiniu.ro pentru a fi în timp real la curent cu tot ce mișcă!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae, despre transferurile pregătite de Rapid: „Vor fi schimbări!”

Foto: Facebook FC Rapid 1923

1 Comment

  1. Trebuie sa intelegem ca a fost un meci slab, la fel ca si unele din perioada de pregatire, cand s-a castigat greu cu echipe din L3, iar cu cele din L2 a fost si mai si. Echipa nu arata fortza si nu impresioneaza nici un adversar. Cu stilul asta de joc cred ca promovarea incepe sa devina o iluzie. Probabil ca vom prinde playoff-ul pentru ca nu mai avem de jucat cu echipe din primele 8, dar daca nu esti in stare sa iei puncte de la restul, e degeaba. Apoi in playoff trebuie sa castigi cu echipe care s-au intarit teribil in pauza asta. S-a vazut ce rezultate au avut in amicale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.