Daniel Niculae a vorbit despre transferul ratat al lui Herea la FC Rapid 1923

Daniel Niculae Narcis Ioniţă Carmen Rapid
Daniel Niculae şi Narcis Ioniţă Rapid

Daniel Niculae (38 de ani), fostul mare jucător al Rapidului, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live. Acolo a vorbit despre discuțiile cu privire la transferul lui Ovidiu Herea (35 de ani) la gruparea din Giulești. Pe tot timpul perioadei de transferuri din această iarnă, s-a discutat despre posibilitatea ca Ovidiu Herea să ajungă de la Metaloglobus la FC Rapid 1923. Totuși, discuțiile s-au împotmolit, pentru că giuleștenii doreau ca fotbalistul să ajungă la Rapid din postura de jucător liber de contract, însă Metaloglobus nu a dorit să renunțe la el.

Daniel Niculae, despre transferul lui Ovidiu Herea la FC Rapid 1923

Daniel Niculae este de părere că Ovidiu Herea ar trebui să își încheie cariera la FC Rapid 1923, având în vedere trecutul care îl leagă strâns de gruparea din Giulești. „Știu că au fost discuții, dar probabil nu s-a făcut nicio ofertă din punct de vedere financiar. Nu știu unde s-au împotmolit lucrurile. Din punctul meu de vedere, este păcat că Ovidiu nu a ajuns la Rapid. Ar fi fost un final de carieră frumos pentru toată lumea. Mai poate face multe. Nu mai vorbim despre trecut”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.

Tu crezi că transferul lui Ovidiu Herea ar fi fost o mutare câștigătoare pentru FC Rapid 1923?

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Daniel Niculae a vorbit pe larg despre planurile pe care le are la FC Rapid 1923

2 COMENTARII

  1. Constantin, te rugăm să nu uiți că la meciul cu Buzăul, cel mai bun de pe teren a fost Ciprian Petre. La 40 de ani. Păi, să fim serioși, se compară Herea cu vreunul care joacă acum la FC Rapid 1923? Să fim sinceri!

  2. Toata aprecierea pentru fotbalistul Ovidiu Herea, dar nu cred ca mai poate ajuta cu ceva. Si asa am vazut un joc greoi , batranesc, in cele doua meciuri, oficiale, de anul asta. Oare am mai avea nevoie de inca un jucator de 35 de ani? Sigur ca se poate organiza un meci de retragere pt Ovidiu, dar asta este altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ