VIDEO | Interviu cu Viorel Hizo, consultantul lui Nicolae Grigore

Lucian Ionescu Viorel Hizo
Lucian Ionescu Viorel Hizo

Nicolae Grigore a declarat la scurt timp după ce a fost înscăunat antrenor la FC Rapid 1923 că Viorel Hizo este omul cu care se sfătuiește. De a cărui experiență încearcă să beneficieze cât mai mult, pentru a putea duce echipa în Liga 1. Cum fostul antrenor al Rapidului locuiește în Sibiu, atunci prezența sa alături de echipă este extrem de greu de atins, având în vedere condițiile sanitare actuale la nivel internațional și, mai ales, național. Cu toate acestea, cei doi vorbesc constant la telefon.

Interviu cu Viorel Hizo, acasă la el, la Sibiu

Între timp însă, Lucian Ionescu, ofițerul de presă al FC Rapid 1923 a călătorit la Sibiu unde a realizat un interviu extrem de interesant cu seniorul rapidist. Acesta și-a recunoscut teama de a călători în această perioadă, dar a explicat și care este relația sa cu Nicolae Grigore. Mai mult, el a reamintit episoade de colecție din perioada în care antrena Rapidul. Mai ales din prima parte a anilor ’90. Atunci când a câștigat Cupa Ligii și Cupa Samsung. Trofee micuțe, dar care au venit în vitrina clubului după aproape două decenii de praf total.

Amintiri povestite din urmă cu aproape 30 de ani!

În plus, Viorel Hizo a reamintit și momentele din 1994 când îi antrena pe Bogdan Stelea, Iulian Chiriță sau Ion Vlădoiu. Oameni care au mers la World Cup 1994 cu lotul național. Pentru mai multe detalii însă vă invităm să urmăriți interviul video, moderat de Lucian Ionescu. Nu are decât 11 minute și, credeți-ne, aveți ce asculta. Până la urmă Viorel Hizo este unul dintre marile personaje ale istoriei rapidiste post-revoluționare. Și, în mod cert, este unul dintre cei mai importanți antrenori pe care clubulu vișiniu i-a avut în întreaga sa existență. Reamintim că „Dulăul” s-a pensionat în 2013. De atunci nu a mai fost implicat în fenomen precum în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ