Preia Angelescu mesajul lui Cortacero? „Sper săptămâna asta, cel târziu săptămâna viitoare”

Angelescu la antrenament
Angelescu la antrenament

Victor Angelescu susține că actele, pentru preluarea acțiunilor de la FC Rapid 1923, sunt gata. Această mutare ar urma să se facă în zilele viitoare, după ce Liviu Goncea a renunțat la acțiunile pe care le deținea. „Ruptura” de la nivelul acționariatului alb-vișiniilor s-a produs după ce omul de afaceri, Liviu Goncea, nu a mai investit la club. În prezent, FC Rapid 1923 se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute după 14 meciuri jucate.

Victor Angelescu a anunțat când va preluat acțiunile

Victor Angelescu susține că, cel târziu, săptămâna viitoare va prelua întreg pachetul de acțiuni al FC Rapid 1923. Acesta s-a declarat dezamăgit de fostul său partener, Liviu Goncea, deoarece a decis să plece din conducerea FC Rapid 1923 după doar șase luni.

„Am avut mai multe discuții cu domnul Goncea și am ajuns, în momentul de față, să preiau tot clubul. Avem actele făcute, practic cred că săptămâna asta se va finaliza. Dacă nu, săptămâna viitoare se va finaliza. Eu îmi mențin ceea ce am spus. Nu e normal să vii la un club ca Rapid și, după șase luni, să te răzgândești”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Victor Angelescu, cuvinte dure pentru Liviu Goncea

În urmă cu două luni, Victor Angelescu lansa cuvinte dure la adresa lui Liviu Goncea, despre care spunea că și-a bătut joc de FC Rapid 1923.

„În momentul de față, sunt în negocieri să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar, de câteva luni de zile, nu mai vine cu niciun ban în club. Să sperăm că, în câteva săptămâni, se va rezolva și această problemă. Ne jucăm de-a clubul de fotbal, pentru că la începutul sezonului am avut o discuție cu partenerul meu și a spus că nu este niciun fel de problemă. Asta înseamnă să-ți bați joc, pentru că nu e doar clubul lui. Sigur că la Liga 1, daca vine cineva lângă mine, nu voi spune nu”, spunea Victor Angelescu, în urmă cu două luni, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1

Să nu fie ca la Dinamo…

Promisiunea sună excelent, numai că rapidiștii au fost traumatizați de promisiunile lui Valerii Moraru, de exemplu. Care a mutat mereu totul de pe o zi pe alta. Mai recent, „patronul” lui Dinamo din Liga 1, Cortacero, ar putea primi un premiu Oscar pentru cum duce cu vorba de un an oamenii din club că banii intră săptămâna viitoare. Bine, e un procedeu cam comun pentru fotbal. Sigur, pornim de la premisa că Victor Angelescu este un om serios. Doar că din momentul în care Dan Tudorache a pierdut alegerile, clubul parcă a intrat într-un cerc de probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ