Vasile Maftei începe anul cu o provocare! „Aici m-am lăsat de fotbalul profesionist!”

Vasile Maftei
Vasile Maftei

După ce a evoluat pentru FC Voluntari, Vasile Maftei s-a întors la clubul ilfovean, unde va ocupa acum funcţia de antrenor secund în staff-ul lui Bogdan Andone. Vasile Maftei s-a retras în 2018 ca jucător de la Academia Rapid din Liga a IV-a. Iar ultima echipă la care a jucat în Liga I a fost FC Voluntari. Până în 2017. Acesta fiind şi motivul pentru care Maftei a ales să vină ca secund al lui Bogdan Andone.

Ce a declarat Vasile Maftei despre noua sa aventură, de la Voluntari

„E puţin ciudat pentru mine, îmi sărbătoream ziua de naştere acasă, cu familia pentru că nu aveam antrenamente. În această perioadă a anului, eram tot timpul într-o perioadă de pauză. De data asta suntem la muncă şi sărbătoresc prin muncă. E mai greu acum pentru că fiecare lună care trece se simte din ce în ce mai greu.”

E o provocare pentru că m-am lăsat de la Voluntari de fotbalul profesionist. A fost şi perioada de la Rapid din Liga a IV-a, dar dacă vorbim doar de Liga I, FC Voluntari a fost echipa de la care m-am retras. Ne dorim să facem o treabă bună, vrem să ne salvăm de la retrogradare cât mai repede şi pe termen lung să încercăm să ne îndeplinim şi alte obiective”, a mai declarat Maftei.

Sursa: telekomsport.ro

CITEȘTE ȘI  Liga nimănui. 11 echipe orbecăie să ajungă în play-off pentru promovare