OFICIAL | „Pentru moment, transferul lui Herea a picat!”

rapidişti herea
Ovidiu Herea

Conducătorii divizionarei secunde Metaloglobus s-au amuzat teribil după ce Andrei Nicolescu a declarat că oficialii clubului din Pantelimon nu-i acordă respectul cuvenit lui Ovidiu Herea pentru a merge la FC Rapid 1923. Se știe foarte bine că frații Herea sunt sub contract cu Metaloglobus până în iunie 2021, dar giuleștenii le fac marcaj serios. Oficialii lui Metaloglobus sunt contrariați în urma declarațiilor din presă ale celor de la FC Rapid 1923.

Ovidiu Herea, liber de contract în fiecare vară!

„N-au făcut nicio ofertă pentru un jucător sub contract. Îl vor gratis? La un club serios se trimite un fax, un e-mail, orice altceva… Așa se procedează. Jucătorul cutare care este sub contract îl dorim pentru suma de X euro. Dar probabil cei de la Rapid îl vor fără niciun ban’. Herea a fost liber de contract în fiecare vară, de vreo trei sezoane la rând. I s-a prelungit în fiecare an cu câte un sezon. Nu l-a luat nimeni, brusc acum, sub contract, îl vor”, discutau, între ei, șefii echipei din Pantelimon. Totul în replică la ce a declarat vicepreședintele de la FC Rapid 1923.

Andrei Nicolescu: „La momentul ăsta cred că varianta a picat”

„Eu, acum, nu vreau sa intru în polemică cu nimeni. Dar un jucător la vârsta lui (n.r. Ovidiu Herea), care a făcut atâtea pentru Metaloglobus și care își dorește ca la final de carieră să vină să joace la Rapid, pentru că are o echipă de suflet, cred că ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club, pentru a i se oferi această șansă. Din punctul nostru de vedere, noi am fost super deschiși, am avut niște discuții, nu le-am avut personal, deci nu pot să spun ce s-a discutat. La momentul ăsta, însă, cred că varianta a picat”, a declarat Andrei Nicolescu de la FC Rapid 1923, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - U Cluj 1-0. Meci șters, dar care aduce a treia victorie la rând

Sursa: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ