Transferat de FC Rapid 1923, cotizant în programul DDB

Luca Florica cotizant DDB
Luca Florica cotizant DDB

Luca Florică (18 ani) este noul jucător al FC Rapid 1923. Însă el este cotizant în programul… DDB! Fundașul stânga, care a mai jucat în Giulești și în perioada junioratului, este fiul lui Claudiu Florică, cel care a vrut să cumpere Dinamo în perioada în care pachetul majoritar de acțiuni era la Ionuț Negoiță.

collageLuca Florică este noul jucător al Rapidului / Foto: Colaj Digi Sport.

Luca Florică, prezentat la FC Rapid 1923: ”Îmi doresc să promovăm”

„Mă simt foarte bine că am revenit, mai ales că știu ce înseamnă Rapid, îmi doresc foarte mult să promovăm. Sper să joc cât mai mult, iar prin evoluțiile mele să ajut la cât mai multe victorii. Sunt aici să dau totul pentru Rapid, iar la vară să promovăm împreună”, a spus Florică, pentru site-ul oficial al clubului.

Luca Florică, activ în acțiunile suporterilor lui Dinamo

Luca Florică este înscris în programul suporterilor dinamoviști, lucru anunțat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan în urmă cu un an. Florică Jr. a licitat în luna februarie a anului 2020 pentru un tricoul lui Slavko Perovic, pe care l-a câștigat după ce a oferit suma de 1150 de euro.

„Mi-am dorit mult acest tricou. Din trei motive: cine l-a purtat, ce scrie pe el și destinația banilor. Admir mentalitatea de „warrior” a lui Perovic. Ar fi coborât și de pe targă doar ca să ducă acel meci până la capăt. Îmi plac luptătorii adevărați, care se dedică total echipei și țelurilor ei.”

„Un alt motiv este mesajul de pe tricou, „Doar Dinamo București”. Aveam 13 ani când s-a întâmplat. Ceva unic în lume și în istoria fotbalului. Și dincolo de celebra coregrafie, e vorba de povestea lui Dinamo. Un tricou unicat despre o poveste fără pereche.”

„Și al treilea motiv de care spuneam este faptul că banii ăștia vor merge la o echipă de juniori. Și eu joc la juniori și știu ce mult înseamnă să ai echipament de calitate și condiții decente. Sau ce mult înseamnă ca junior să știi ca suporterilor le pasă de tine”, le-a transmis Luca fanilor.

CITEȘTE ȘI  Victorie la baschet pentru CS Rapid! Realizare importantă și la volei

Donație imensă, alături de tatăl său, în programul DDB

Două luni mai târziu, fanii lui Dinamo au anunțat că Luca și Claudiu Florică au făcut o donație generoasă pentru programul suporterilor, de 45.000 de lei. Lor li s-a alăturat și Marian Mihail, un apropiat al lui Claudiu Florică.

„Vă mai amintiți de puștiul care a licitat pentru primul tricou DDB pus la bătaie? A plătit atunci 1150 de euro pentru tricoul lui Perovic, pe care între timp l-a pus frumos în ramă. Astăzi puștiul s-a întors și a lovit iarăși exact acolo unde ne doare mai tare. El și tatăl său, Claudiu Florică, au făcut o donație de 45.000 de lei pentru Program DDB. Li s-a alăturat și Marian Mihail, director la Charlton Athletic, cu o donație de 5000 de lei”, au scris atunci fanii lui Dinamo, pe Facebook.

Luca Florică este al șaselea transfer al iernii la FC Rapid 1923, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alex Ioniță I, Horațiu Moldovan și Octavian Ursu.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ