BREAKING NEWS | Ce transfer face Rapid! A câștigat Champions League!

CS Rapid
CS Rapid

Isabelle Gullden (31 de ani) va juca la Rapid. Suedeza revine astfel în handbalul românesc după trei ani de absență, perioadă în care a evoluat în Franța, la Brest. Fostul centru de la CSM București, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016, s-a înțeles cu Rapid și sunt mari șanse ca ea să semneze contractul. Conducerea din Giulești are planuri mare cu echipa de handbal feminin. Aflate în prezent pe locul 10 în Liga Națională, cu șase puncte după șapte etape, alb-vișiniile ar putea avea în curând un adevărat „dream team”, care să aspire la Liga Campionilor.

Isabelle Gullden s-a înțeles cu Rapid

Isabelle Gullden este una dintre cele mai de succes jucătoare străine care au activat în handbalul românesc. Între 2015 și 2018, atunci când a evoluat în tricoul lui CSM București, suedeza a strâns o sumedenie de trofee. Ca „tigroaică”, Gullden are în palmares trei titluri (2016, 2017, 2018), trei Cupe ale României (2016, 2017, 2018) și un trofeu EHF Champions League (2016). Echipa de handbal feminin a CS Rapid are și ea în vitrină Liga Campionilor, cucerită în 1964.

În Giulești, Isabelle Gullden va fi antrenată de Carlos Viver, selecționerul Spaniei. Rapid pregătește și alte achiziții de marcă după ce s-a înțeles cu centrul suedez. În plus, sunt șanse mari ca Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez, de la SCM Râmnicu Vâlcea, să ajungă și ele sub comanda lui Viver.

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI  Dinu Gheorghe: "Nu s-a pus problema ca Mircea Lucescu să vină la FC Rapid 1923"

LĂSAȚI UN MESAJ