Șumudică rămâne neînvins în Turcia, dar a avut un ghinion crunt!

Marius Şumudică dezamăgit
Marius Şumudică dezamăgit

Meci de infarct pentru Marius Șumudică! Gaziantep a remizat, scor 1-1, cu Erzurum în etapa a 16-a din Turcia, meci în care a condus cu 1-0, însă a fost egalată în minutul cinci al prelungirilor, dintr-un penalty ușor acordat. După ultimul fluier al arbitrului, Marius Șumudică a intrat pe gazon pentru a-i cere socoteală centralului. În privința penalty-ului dat celor de la Erzurum. Pentru faptul că stoperul Papy Djilobodgi a pus mâna pe un adversar la o centrare.

Șumudică a primit galben, dar spiritele n-au degenerat

elefant.ro

Din cauza protestelor, Marius Șumudică a primit cartonaș galben din partea arbitrului. Alături de antrenorul român, pe gazon au pătruns și forțele de ordine, pentru a se asigura că nu izbucnește un eventual conflict între tabere, ceea ce nu a fost cazul. La conferința de presă de după joc, Marius Șumudică a criticat arbitrajul și a glumit amar, transmițând că de la următorul meci, jucătorii săi se vor apăra ”cu mâinile în buzunar”.

Jucătorii lui Gaziantep vor juca cu mâinile în… buzunare! 🙂

Părerea mea despre VAR s-a schimbat, a stricat fotbalul. O să vorbesc cu producătorul de echipament, de la următorul meci să avem șorturi cu buzunare. Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare. N-o să își mai scoată mâna din buzunar. Dacă pierdem, pierdem, asta e, o s-o facem cu mâinile în buzunare. S-a dat un fault ca la baschet, dar nu mai vorbesc, că dacă vorbesc mult, o să mă suspende și nu vreau să văd meciurile din tribună”, a declarat Marius Șumudică.

După remiza cu Erzurum, Gaziantep, formație neînvinsă în campionat din septembrie, este pe locul trei în Turcia, cu 28 de puncte acumulate în 15 runde.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ