BREAKING NEWS | Marius Șumudică, prima reacție după despărțirea de Gaziantep

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Gaziantep și antrenorul Marius Șumudică s-au despărțit, duminică, de comun acord, iar apoi românul a anunțat că luni va încheia orice socoteală cu turcii. Șumudică a avut o scurtă intervenție la Digi Sport Special și a anunțat că luni dimineață se va despărți definitiv de Gaziantep: Ce să se întâmple? Ne-am despărțit de comun acord. Mâine voi încheia cu Gaziantep și o să vorbim. După ce termin aici mă întorc în țară, vin la voi în emisiune și vorbim. Sunt ușurat, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Marius Șumudică, aproape de Al Shabab

Chiar dacă a fost pus pe liber, Șumudică poate merge în Arabia Saudită, la fosta sa echipă, Al Shabab. Șumudică a spus recent, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, că nu mai poate continua la Gaziantep.

Eu îmi doresc doi jucători și ne împotmolim la sume modice. Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici, chiar acum zece minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz. Eu tot am dat semnale, m-au amânat, n-am avut nicio discuție.”

„Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând. Am vorbit cu Răzvan Lucescu, am cerut niște informații. Obiectivul lor e de a se califica în Champions League al Asiei, adică primele 4 în Arabia Saudită. Te atrage un astfel de target , a spus Șumudică.

Al Shabab ocupă locul 3 în Arabia Saudită. Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, este campioana en titre din Arabia Saudită. Ar fi interesant de văzut, ce-i drept, un duel sută la sută rapidist pentru titlu în Arabia Saudită. Și, poate, după, Șumudică va veni în Giulești.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ