SONDAJ | Este transferul lui Horațiu Moldovan unul reușit?

Horatiu Moldovan FC Rapid 1923 1
Meciul de fotbal dintre Ripensia Timisoara si Metaloglobus Bucuresti, contand pentru etapa a 22-a din Liga a 2-a, sambata 22 februarie 2020, pe terenul Electrica din Timisoara. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

FC Rapid 1923 a ajuns deja la al patrulea transfer! În patru zile. După Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest și Alexandru Ioniță I a venit rândul lui Horațiu Moldovan. Pentru primii doi am făcut sondaje pentru a-ți afla părerea de suporter, așa cum este normal. Motiv pentru care vom continua trendul și cu portarul adus de la UTA, care a mai apărat și la Ripensia Timișoara, Hermannstadt sau Viitorul Pandurii. Singura excepție este Alexandru Ioniță I. Însă e de înțeles. Pentru că vorbim despre un jucător consacrat, care a promovat cu UTA în Liga 1. Și care a demonstart chiar și la nivelul primului eșalon că poate fi util. Chiar dacă n-a dat vreun gol în tur.

Ce spun suporterii despre sosirea lui Horațiu Moldovan

Considerăm că ar fi jignitor pentru Alex să facem un astfel de sondaj, mai ales că el a demonstrat ce a fost de demonstrat în fotbal. Cu toate că departe de potențialul maxim! În orice caz, un mare talent crescut de Rapid a revenit în vișiniu și suntem convinși din capul locului că majoritatea rapidistă e fericită de revenirea sa. Rămâne acum să vedem cum stau lucrurile și cu Horațiu Moldovan. Noi spunem că este un concurent serios pentru Virgil Drăghia. Important este… tu ce spui?

Este Horațiu Moldovan un transfer reușit?

Loading ... Loading ...

Sursa foto: renasterea.ro

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a explicat ce se va întâmpla cu Burcă și Nicolescu

1 COMENTARIU

  1. Nu aveam un portar constant și un portar bun și constant ajută echipa in procent de 90 la sută

LĂSAȚI UN MESAJ