ȘOC | Turris Turnu Măgurele s-a retras din liga a doua!

Stadion Turris 1

O veste șoc vine din Liga 2. Turris Turnu Măgurele, echipă care a fost aproape de promovare în sezonul trecut, se va retrage din campionat. Decizia a fost luată după ce Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a hotărât să nu mai sprijine financiar echipa, fiind nemulțumit de rezultatele lui Turris din acest sezon. Formația lui Eugen Trică se află pe locul 13, cu doar 19 puncte acumulate în acest sezon. Totuși, teleormănenii sunt calificați în optimile de finală ale Cupei României.

Turris Turnu Măgurele nu va mai continua în liga secundă, asta deși formația din Teleorman a fost foarte aproape de promovare în sezonul trecut. Faptul că echipa nu s-a mai ridicat la prestațiile din sezonul trecut l-a făcut pe principalul finanțator, Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, să renunțe la sprijinul financiar, conform Oltenia TV și Ziarul Lupa. Silviu Bogdan, managerul general, a părăsit şi el clubul.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„În urma retragerii sponsorului principal, am luat decizia să ne despărţim de comun acord. Am încercat să vin cu soluţii, să terminăm campionatul cu copii, însă nu nu am ajuns la un acord cu Consiliul Director“ – Silviu Bogdan, manager general Turris, pentru fanatik.ro.

Obiectivul clubului a fost play-off-ul, însă Turris este doar pe locul 13, cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri jucate. „Nu pot să vorbesc deocamdată. Nu e nimic oficial. O să am o întâlnire cu conducerea peste 2-3 zile și să aflu exact situația. Nu e anunțat nimic oficial,” a fost prima reacție lui Eugen Trică în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Toate rezultatele lui Turris vor fi anulate!

În pauza de iarnă, oficialii au renunțat la mai mulți jucători experimentați care aveau salarii mari, printre care Silviu Pană (29 de ani), Ștefan Bărboianu (32 de ani), Cătălin Pîrvulescu (29 de ani) sau Alin Buleică (29 de ani), astfel că aceste gânduri de retragere există de ceva timp. Conform informațiilor toate rezultatele lui Turris Turnu Măgurele din Liga 2 vor fi anulate. Din Cupa României, acolo unde Turris ar fi urmat să joace în optimi de finală cu Dunărea Călărași, va merge mai departe adversara fără a se mai da o bătălie pe teren.

Sursa: fanatik.ro

3 Comments

  1. Sa se duca…asa cum au venit. partid mandria tarii😂😂😂😂🖕🖕🖕…puie msd!!! Foeza stiinta fcu 1948💙💙💙💙!!!!

  2. Sa se duca…asa cum au venit. partid mandria tarii😂😂😂😂🖕🖕🖕…puie msd!!! Foeza stiinta fcu 1948💙💙💙💙!!!!

  3. Asteptam cu nerabdare sfarsitul pandemiei pentru a merge din nou la stadion. Mi-era dor de meciurile din 2019! Pacat!… 🙁

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.