Reacțiile rapidiștilor după meciul FC Rapid 1923 – Progresul Spartac 2-0

FC Rapid reunire, gata de Liga 2
FC Rapid reunire, gata de Liga 2

FC Rapid 1923 a câștigat primele meciuri amicale ale anului 2021. Numai că, cum aceștia au fost unii modești asta nu e chiar atât de important. La finalul succesului cu 2-0 în fața Progresului Spartac cei doi antrenori, Nicolae Grigore și Mihai Iosif au vorbit pentru canalul de Facebook al FC Rapid 1923, prin intermediul Rapid TV. Însă și câțiva jucători, precum Rareș Lazăr, Luca Florică și Mircea Leasă. Mai jos vă redăm impresiile tuturor.

Nicolae Grigore, la finalul meciului FC Rapid 1923 – Progresul Spartac

„Mai puțin contează că am câștigat, dar obiectivul era să facem un antrenament bun. Intensitatea și agresivitatea trebuiau să fie bune. Știam de Progresul Spartac că este un adversar bun pentru liga a 3-a. Ne-au pus în dificultate în unele momente. Ei au jucat agresiv mereu și tocmai de aceea am optat pentru a juca acest meci. Noile achiziții consider că sunt jucători cu calitate, dar trebuie să se adapteze. Avem concurență pe toate posturile. Campania de achiziții este încheiată. Totuși, niciodată să nu spui niciodată. Acum însă cred că suntem acoperiți.”

„Pe perioada cantonamentului vom încerca să creștem numărul de minute jucate pentru fiecare. Important este însă acum să acumulăm. Cred că orice antrenor își dorește să aibă concurență, să aibă de unde alege. Un meci cu U Cluj este un bun prilej de a testa jucătorii, mai ales că echipe din Liga 1 nu putem găsi acum pentru meciurile de pregătire. E o partidă în care vom testa și vom vedea la ce nivel suntem. Mi-aș fi dorit condiții bune pentru cantonament, mai ales în ceea ce înseamnă vremea. Sperăm să țină cât de cât cu noi. Imaginile cu noul Giulești sunt superbe, dar nu știm când putem juca acolo”, a declarat principalul Nicolae Grigore.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a reacționat! Vrea să se implice la FC Rapid 1923 și financiar!

Mihai Iosif abia așteaptă inaugurarea noului Giulești

„A fost un meci de pregătire, ne-am atins obiectivele, după o săptămână destul de încărcată. Am trecut de la temperaturi cu minus azi la temperatură cu plus. Atmosfera este foarte bună, încercăm să-i integrăm în spiritul rapidiștilor pe cei nou-veniți. Colaborarea cu Grig e perfectă de când ne cunoaștem. Avem o singură direcție, promovarea. Nu trebuie să tragem concluzii după partidele amicale. Încercăm să cristalizăm un prim unsprezece, un prim lot. Meciurile astea sunt bune, dar ele nu vor fi concluzia finală pentru noi.”

„Giuleștiul pentru noi este sacru, sper ca sufletul să fi rămas pe loc, chiar dacă stadionul vechi a foist dărâmat. Sper din toată inima să jucăm cât mai repede acolo și așteptăm suporterii aproape cât mai repede, fiindcă ei ne îndreaptă spre victorie”, a punctat și secundul Mihai Iosif.

Jucătorii se plâng de terenul sintetic

„Echipă arțăgoasă, care vrea să ne bată pe unde ne prinde. A fost după o săptămână încărcată, cu antrenamente foarte grele, terenul greu. Per total a fost un antrenament bun. Suprafața e mai dură decât pe teren de iarbă și e mai greu pentru că pune presiune pe organism, dar nu avem ce face, asta este situația. La Snagov vom avea timp să înțelegem mult mai bine ce vrea Grig de la noi tactic. În plus, se vor integra și băieții noi. U Cluj e un adversar de categoria noastră și va fi un test bun”, a declarat Rareș Lazăr.

„Consider că a fost un test bun, mai ales că este o perioadă în care învățăm de la noul antrenor. Este schimbarea pe care trebuia să o avem ca să promovăm. Terenul sintetic este un minus pentru perioada de pregătire, dar trebuie să ne acomodăm și să dăm totul. Majoritatea colegilor noi știu ce înseamnă Rapid, s-au acomodat deja foarte bine. U Cluj e un adversar cu care ne vom măsura forțele”, consideră Mircea Leasă.

CITEȘTE ȘI  FOTO & VIDEO | Noul Giulești, mai frumos decât ne-am gândit!

„M-am acomodat foarte bine, băieții m-au integrat imediat. Prima repriză a fost destul de grea, dar a fost un antrenament foarte bun, am dat totul pe teren. Nu mă așteptam ca atmosfera să fie așa de bună. Pe nicăieri nu am trăit așa ceva. Noi suntem aici pentru a promova cu Rapid!”, a încheiat Luca Florică.

Rămâi pe 1923.ro pentru ce urmează!

LĂSAȚI UN MESAJ