TRANSFER | Mutare – bombă făcută de FC Rapid 1923! Află detalii despre Luca Florică

Luca Florica
Luca Florica

FC Rapid 1923 l-a transferat pe Luca Florică. Un tânăr de 18 ani ce a revenit la echipă după doi ani, perioadă în care a fost la Amiens (Franța) și la Hermannstadt. Luca Florică a jucat pentru FC Rapid 1923 U17, formație cu care a evoluat în Liga Elitelor, fiind internațional român U16 și U17, anunță site-ul oficial al clubului. În turul acestui campionat de Liga 1, Luca a într-un singur meci pentru Hermannstadt, contra fcsb, fiind de alte opt ori în lotul sibienilor.

Primele declarații ale lui Luca Florică după semnarea contractului

„Mă simt foarte bine că am revenit, mai ales că știu ce înseamnă Rapid, îmi doresc foarte mult să promovăm. Sper să joc cât mai mult, iar prin evoluțiile mele să ajut la cât mai multe victorii. Sunt aici să dau totul pentru Rapid, iar la vară să promovăm împreună”, a spus Luca la semnarea contractului. Noul fundaș stânga al FC Rapid 1923 a semnat un contract valabil până în vara anului 2023. El urmează să se alăture lotului antrenat de Nicolae Grigore o dată cu reunirea giuleștenilor. Va purta tricoul cu numărul 3.

Al optulea transfer făcut de FC Rapid 1923

Florică reprezintă cel de-al șaselea transfer al iernii, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alex Ioniță I, Horațiu Moldovan și Octavian Ursu. FC Rapid 1923 a transferat și alți doi tineri de mare viitor. Pe Ciprian Popescu și Valentin Mărgărit, ambii de 16 ani, tot de la Hermannstadt, aceștia urmând a evolua pentru echipa secundă, mai anunță sursa citată. Mai interesant decât transferul în sine este altceva, anume povestea lui Luca Florică, mai ales în contextul ultimelor evenimente. Acesta este fiul patronului de la Regal Sport, club de fotbal transformat în Centrul de Performanță Rapid.

Este fiul lui Claudiu Florică, cel care a cerut insolvența

Nu ar fi nimic interesant până aici, dacă Claudiu Florică, patronul entității preluate de FC Rapid 1923 nu ar fi cerut recent insolvența clubului vișiniu pentru o datorie de 320.000 euro! Nu știm dacă această mutare va rezolva ceva, dar aici mai există un detaliu inedit! Luca Florică a plecat de la Regal Sport, aparent, după ce entitatea a trecut de partea clubului vișiniu. Mutarea sa la Amiens a costat nu mai puțin de… 200.000 euro! Numai că, aparent, nici un euro din acești bani nu s-au dus către echipa vișinie! Rămâne de văzut cum va evolua speța între cele două părți. În ceea ce-l privește pe Luca, trebuie spus că este un copil cu potențial.

Luca Florică a luat 10 la BAC, în Franța!

Cu toate că nu a jucat decât cinci minute în cariera sa la seniori, din Franța a plecat după ce campionatul a fost întrerupt de pandemie în stagiunea trecută. Amiens l-a pus pe el pe listă, alături de alți 22 de jucători. Luca Florică nu a apucat să joace în Franța vreun pic, dar a reușit, în schimb, să ia examenul de bacalaureat cu nota 10. Cu toate că este greu de crezut că el se va impune în primul unsprezece al lui Nicolae Grigore, rămâne de văzut ce evoluții va avea.

LĂSAȚI UN MESAJ