BREAKING NEWS | Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public

Klaus Iohannis s-a vaccinat
Klaus Iohannis s-a vaccinat

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România. La scurt timp după ce s-a vaccinat, primul demnitar al României a oferit și primele reacții legate de procedură. Dar a explicat și de ce nu a urmat această procedură recomandată mai devreme.

Ce a declarat Kalus Iohannis imediat după ce s-a vaccinat

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus Klaus Iohannis după ce s-a imunizat împotriva COVID. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie, a adăugat el.

Președintele a explicat de ce nu a făcut vaccinul mai devreme

Iohannis a spus că nici el, nici premierul, care se va vaccina sâmbătă, nu au dorit „să se bage în față” și să se vaccineze în prima etapă, destinată angajaților din sectorul sanitar. Întrebat de jurnaliști de ce nu s-a vaccinat până acum, președintele a răspuns: Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”.

Pentru video accesați linkul către digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ