Ovidiu Herea vorbește de șansele de a juca la FC Rapid 1923 alături de Ioniță I

Bucurie rapidista cu Cesinha, Costin Lazar, Alexandru Ionita si Ovidiu Herea.
Bucurie rapidista cu Cesinha, Costin Lazar, Alexandru Ionita si Ovidiu Herea.

Ovidiu Herea, mijlocașul celor de la Metaloglobus, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre posibilitatea de a juca la FC Rapid 1923. Dar și despre ceea ce trebuie să se întâmple pentru a se realiza această mutare. Ovidiu Herea (35 de ani) a fost transferat de Metaloglobus, liber de contract, în vara lui 2018, de la CS Balotești. Acesta mai are contract până la finalul acestui sezon cu formația din Capitală. Metaloglobus se află pe locul 7 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Herea, răspuns categoric despre sosirea la FC Rapid 1923

elefant.ro

Fostul jucător al Rapidului susține că își dorește să joace la formația alb-vișinie. Să se retragă, din cariera de fotbalist, de pe noul stadion din Giulești. Însă nu crede că o astfel de mutare este posibilă, în acest moment, deoarece este sub contract cu Metaloglobus. Ovidiu Herea spune că ar putea să revină la Rapid doar dacă formația bucureșteană ar ajunge la un numitor comun cu oficialii lui Metaloglobus.

Ce a declarat Ovidiu Herea despre mult vehiculatul transfer

„Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să mă retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea. Mai ales că se va face un stadion nou, va fi o împlinire pentru mine să mă retrag de pe acel stadion.”

„Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să-mi fac treaba acolo unde sunt și nu am ce să fac mai mult de atât. Cred că este destul de greu, din punctul meu de vedere, pentru că am contract cu Metaloglobus. Doar dacă se va ajunge la un numitor comun cu cei din club”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport Live.

Amintiri frumoase cu Alexandru Ioniță I

Ovidiu Herea vede cu ochi buni sosirea lui Alex Ioniță I în Giulești. Acesta a rememorat, în cadrul emsiunii ProSport Live, momentele frumoase petrecute, în teren, cu Alex Ioniță, la Rapid. „Îl felicit pentru transfer. E o mutare foarte bună, a demonstrat, cât a jucat la Rapid, că este un fotbalist valoros. Cred că Rapid a mutat bine. Eu mă bucur că Alex s-a simțit bine cu mine, în teren, și cred că l-am ajutat atât timp cât am jucat împreună.”

„Am știut, să spun așa, cum să-l joc și cum sa-l pun în valoare. Mi-ar aduce aminte de vremurile bune din trecut dacă am juca împreună. Este un jucător matur, care a trecut prin multe în viață și cred că știe singur ce are de făcut pentru a juca cum a făcut-o în trecut”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport Live.

125.000 de euro este cota lui Ovidiu Herea, potrivit transfermarkt.com

7 goluri a dat Ovidiu Herea în 14 meciuri bifate pentru Metaloglobus, în acest sezon

LĂSAȚI UN MESAJ