INFO | FC Rapid 1923 a plecat în cantonament. Lotul deplasat

FC Rapid 1923 reunire Grigore Iosif Grigorie
FC Rapid 1923 reunire Grigore Iosif Grigorie

Rapidiștii au început pe 25 ianuarie un cantonament de 10 zile la Snagov. Perioadă în care vor disputa și două jocuri amicale, scrie site-ul oficial al FC Rapid 1923.

Lotul deplasat de FC Rapid 1923 este următorul:

  • Portari: Drăghia, Devenish-Meares, Moldovan, Mărgărit
  • Fundași: Voicu, Leasă, Nastos, Dandea, Zunic, Ignat, Florică, Finica, Goge
  • Mijlocași: Jorza, Lazăr, Barbu, Pănoiu, Ursu, Sefer, Drăghiceanu, Ilie, Hlistei
  • Atacanți: Bălan, Ioniță I, Ernest

Trei jucători se vor alătura după ce-și revin fizic

Alex Catrici, Daniel Benzar și Radu Crișan sunt accidentați, urmând a se alătura lotului pe parcursul cantonamentului, mai anunță sursa citată. Așadar, aparent, Nicolae Grigore se va baza pe un lot de 27 de jucători. Având în vedere că portarul Mărgărit va apăra, probabil, doar la echipa a doua. Raul Costin este și el accidentat, dar cum nu mai este dorit la echipă, sunt șanse mici ca el să mai joace până la vară. Chiar și dacă nu va rezilia contractul, așa cum se încearcă încă din decembrie. Pe postul lui Costin pot juca Rareș Lazăr și chiar Amir Jorza. Motiv pentru care conducerea și staff-ul tehnic consideră că păstrarea sa nu este una justificată.

Urmează două amicale pentru FC Rapid 1923

FC Rapid 1923 va disputa miercuri, 27 ianuarie, un joc de verificare împotriva Universității Cluj. de la ora 12:00, la Centrul Sportiv Buftea. Pentru a doua partidă amicală ce se va disputa la Snagov rămâneți pe 1923.ro. Pentru a primi inofrmațiile necesare! Cel mai probabil este vorba despre un alt adversar solid din liga secundă. De notat este că fundașul adus în probe, Alexandru Săbăngeanu, nu a fost oprit de staff-ul tehnic pentru această perioadă de pregătire. Semn și că Grig a realizat că banda dreaptă a apărării poate fi acoperită nu doar de Voicu și Leasă, ci și de Lucian Goge.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre transferul ratat al lui Herea la FC Rapid 1923

LĂSAȚI UN MESAJ