INFO | Cine este Alexandru Săbăngeanu, jucătorul aflat în probe

Alexandru Sabangeanu
Alexandru Sabangeanu

În lotul de 29 de jucători prezent la reunirea FC Rapid 1923 intră și Alexandru Săbăngeanu, jucător aflat în probe. Cu o căutare detaliată pe Google am aflat care sunt principalele date despre acest jucător. Născut în octombrie 2000 el are, așadar, 20 de ani abia împliniți. Joacă pe postul de fundaș dreapta, are o înălțime de 1.82 metri și cele mai cunoscut echipe pentru care a evoluat sunt SSC Farul Constanța și Dunărea Călărași. Ambele din eșalonul secund. Problema este că Alexandru Săbăngeanu nu a mai jucat în vreun meci oficial de seniori din… 2019! Ceea ce poate fi un dezavantaj, totuși. Chiar dacă nu imens!

Alexandru Săbăngeanu a jucat 36 de meciuri în liga a doua

Mai exact, ultima partidă în care acesta a evoluat s-a înregistrat pe 7 decembrie 2019, când a fost integralist în Dunărea Călărași – Petrolul 52, scor 0-2. De atunci a mai prins câteva partide ca rezervă neutilizată. Cum însă e venit în probe doar, acest neajuns nu este relevant. Pe poziția de fundaș dreapta FC Rapid 1923 îl are pe căpitanul Ionuț Voicu (36 ani) și pe Mircea Leasă (21 ani). În total, CV-ul fotbalistului testat de FC Rapid 1923 cuprinde 36 de partide și un gol în liga a doua. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla dacă jucătorul va rămâne sau nu la clubul vișiniu.

Să fie al… zecelea transfer pentru FC Rapid 1923?

Important de menționat este că Alexandru Săbăngeanu a fost format de Academia Gheorghe Hagi și că până de curând el a aparținut de aceasta. Cu alte cuvinte, la bază, fundașul dreapta este unul extrem de talentat. Așadar depinde doar de el dacă-i va lua ochii lui Grig sau dacă va fi lăsat după cantonament să plece. Noi îi dorim mult succes! Dacă ar semna, acesta ar fi al nouălea transfer făcut de FC Rapid 1923 în această iarnă. La care se poate adăuga, așa cum am mai spus, înregistrarea lui Harrison Devenish-Mears care, după un an, a reușit să-și rezolve problema cu actele…

4 COMENTARII

  1. Este un jucător foarte bun. Mustește de talent și foarte serios. Trebuie îndrumat și va câștiga și clubul nostru din asta.

LĂSAȚI UN MESAJ