Harrison Devenish a debutat, a lăsat o impresie excelentă și a oferit primele declarații!

Harrison Devenish
Harrison Devenish

Repriza a doua a amicalului FC Rapid 1923 – AFC Odorheiul Secuiesc 4-1 a fost apărată de portarul australian Harrison Devenish. Cel care și-a rezolvat după un an problemele cu actele și a putut juca. Evoluția sa a fost una apreciată, iar la finalul partidei a oferit chiar și primele sale declarații. Din postura de jucător… activ al FC Rapid 1923! Pentru că, altfel, el a fost prezentat încă din august 2020! Dar, așa cum 1923.ro a prezentat povestea, s-a antrenat cu echipa încă din ianuarie 2020!

Ce a declarat Harrison Devenish după primul său meci

”N-am mai jucat un meci de aproape un an. Sunt fericit să fiu pe teren cu băieții, am muncit din greu în primele meciuri și sunt fericit să fiu aici. Am avut trei sau patru intervenții, e primul meci din an, este un amical. Nu înseamnă foarte mult dar este un prim pas bun. Sper să joc și în meciurile oficiale, a fost un an greu. Îmi place aici și sunt fericit deoarece clubul mi-a fost alături și îmi doresc să ajut echipa cum pot. Mă gândesc doar la promovare și să câștigăm turneul, avem o șansă și ar fi frumos să ridicăm un trofeu”, a spus Harrison Devenish pentru Rapid TV.

Bonus la acest material cu un personaj parcă făcut pentru spiritul rapidist, atașăm și rezumatul meciului FC Rapid 1923 – AFC Odorheiul Secuiesc 4-1.

CITEȘTE ȘI  Nicolae Grigore, primele declarații după semieșecul cu Ripensia

LĂSAȚI UN MESAJ