CUTREMUR | Astra, exclusă! Dani Coman către Ioniță II: „Ești un TRĂDĂTOR!”

Alexandru Ioniţă, Astra
Alexandru Ioniţă, Astra

Astra Giurgiu ar putea fi exclusă din Liga 1, după ce trei dintre fotbaliștii ei ar fi apelat la o terapie interzisă de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD). Trei fotbaliști sunt vizați: Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto. Aceștia sunt jucătorii giurgiuvenilor surprinși cu perfuziile-n venă în pozelele publicate în toamnă la o clinică din București! „Ioniță a povestit când a fost audiat că a avut parte de două flacoane, efectuate în întregime, la fel ca și Fatai și Takayuki. Ceea ce înseamnă terapie interzisă”, scrie gsp.ro, citat de prosport.ro.

Reacție dură din partea lui Dani Coman

Dani Coman, președintele grupării patronate de Ioan Niculae, a avut o ieșire nervoasă într-o discuție cu fotbalistul. „Ești un trădător, asta ești”, i-ar fi spus Coman. În timp ce fotbalistul s-a apărat spunând că nu vrea să-și compromită cariera cu o suspendare de lungă durată. Kehinde Fatai și Takayuki Seto riscă acum câte patru ani de suspendare, după ce-au refuzat să colaboreze, în timp ce Ioniță ar putea scăpa cu o suspendare de 12 sau 15 luni, notează sursa citată. Agenţia Naţională Antidoping s-a autosesizat în septembrie 2020 şi a deschis o anchetă.

Acest tip de tratament devine unul interzis de WADA dacă prin perfuzie este introdusă în corpul unui sportiv o cantitate mai mare de 100 de mililitri a 12 ore şi există suspiciuni că acea cantitate a fost depăşită În cazul în care fotbaliștii vor primi pedepsele respective, Astra va trebui exclusă din campionat! Cei trei sunt în stare de suspendare deja de patru luni, de la finalul lui septembrie 2020.

Astra Giurgiu nu are voie să plătească fotbaliștii

Contactat de către ProSport, Dani Coman, președintele clubului giurgiuvean, a explicat în noiembrie 2020 situația și a amintit chiar despre posibilitatea ca Astra să ceară daune jucătorilor.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Ioan Niculae dat în urmărire după condamnarea de 5 ani!

„Clubul nu are voie să plătească fotbaliștii pe perioada suspendării. Aveau două luni restante, înainte de asta, este adevărat. Astra, însă, a fost înțelegătoare, chiar dacă jucătorii ne-au lăsat într-un moment dificil. Clubul nu a cerut daune, deși avea acest drept, mai ales că pe Alex Ioniță s-a plătit și o sumă de transfer. Vom vedea cum vom rezolva situația în viitor”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate pentru ProSport.

LĂSAȚI UN MESAJ