BREAKING NEWS | Cristi Dulca este noul selecționer! Între timp a vizitat și Giuleștiul

Constantinovici Dulca
Constantinovici Dulca

Cristian Dulca, antrenorul în vârstă de 48 de ani, a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal feminin a României. Ultima dată antrenor la U Cluj, în Liga 2, Cristi Dulca a acceptat provocarea propusă de către Federația Română de Fotbal. El a semnat un contract valabil pe cinci ani. FRF i-a stabilit și obiectivul noului selecționer al reprezentativei feminine: calificarea la Campionatul European din 2025.

Cristian Dulca, noul selecționer al echipei naționale de fotbal feminin

Fost antrenor la FC Vaslui, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaș, Jiul Petroșani și U Cluj, Cristi Dulca s-a declarat încrezător înainte de noua sa aventură.

„Această funcție reprezintă o nouă provocare pentru mine. Vreau să mulțumesc, în primul rând, conducerii FRF pentru încrederea acordată. Ne așteaptă un parcurs lung, însă sunt încrezător că împreună putem reuși schimbări majore în fotbalul feminin din România”, a spus Cristi Dulca, pentru FRF TV, citat de prosport.ro.

Ce a declarat Răzvan Burleanu despre învestirea lui Cristi Dulca

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat și el, la prezentarea oficială a lui Cristi Dulca, faptul că acesta este omul potrivit pentru îndeplinirea obiectivului.

„A sosit momentul pentru o nouă etapă în fotbalul feminin românesc! Dezvoltarea fotbalului feminin a atins cote impresionante în ultimii ani. Prin creșterea exponențială a numărului de practicante, jucătoare legitimate și cluburi. Ne dorim să continuăm acest trend ascendent. Consider că domnul Cristian Dulca este omul potrivit”, a spus și Răzvan Burleanu.

Mihai Stoichiță a vorbit despre noul membru al echipei FRF

De asemenea, Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice, are mare încredere că noul selecționer își va pune amprenta asupra naționalei feminine.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gloria Buzău 24-25. Înfrângerea care întrerupe seria pozitivă

„Cristi Dulca reprezintă alegerea Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal pentru următoarele două campanii de calificare ale echipei naționale de fotbal feminin. Este un antrenor cu experiență, care va pune umărul la dezvoltarea acestui sport în România”, a spus Mihai Stoichiță.

Abia așteaptă să meargă pe noul Giulești

În altă ordine de idei, întors fiind cu această ocazie la București, clujeanul Cristi Dulca a mers la noul stadion Giulești. Care, momentan, este în construcție. Acolo el s-a fotografiat altături de alt fost fundaș legendar al Rapidului, Florin Constantinovici. Cristi Dulca a oferit și o declarație, publicată pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

„Am ajuns în București și nu puteam să nu mă întorc la marea mea iubire, stadionul nostru. I-am spus lui Constantinovici că aceeași fotografie, în același loc, vreau să o repetăm la inaugurarea noului stadion”, a conchis Cristi.

LĂSAȚI UN MESAJ