Cătălin Hlistei și Octavian Ursu și-au expus impresiile la final de săptămână

Catalin Hlistei
Catalin Hlistei

Octavian Ursu a fost titular în meciul FC Rapid 1923 – Progresul Spartac 2-0 și chiar a avut o bună ocazie de a marca. Cătălin Hlistei a intrat în partea a doua și a dat un gol din 11 metri, dar a mai ratat și două ocazii mari. Pentru că șuturile sale au fost respinse în corner de portarul advers. Cei doi au vorbit la final pentru pagina de Facebook a FC Rapid 1923, prin intermediul Rapid TV. Mai jos vă redăm câteva idei din ceea ce cei doi mijlocași au declarat.

Octavian Ursu s-a integrat deja la FC Rapid 1923

„A fost un antrenament bun. Din punct de vedere fizic și tactic mai avem lucruri de pus la punct. Băieții m-au primit foarte bine, cred că m-am integrat deja. Aștept primul meci oficial. U Cluj este una adversar mai puternic, dar noi trebuie să câștigăm meciul. Pe suporteri îi aștept cât mai repede alături de noi să ne susțină și să promovăm împreună!”, a spus Octavian Ursu.

Cătălin Hlistei așteaptă ca echipa să joace pe Arcul de Triumf

„Meciul a fost bun, nu ne-am gândit că ne-au bătut înainte. Știam că vor pasa, ca și în meciul de Cupă. Ne bucurăm că am terminat cu bine, fără accidentări. Jucătorii noi s-au acomodat foarte repede. Nu suntem gata de începerea campionatului, mai avem mult de muncă până să ne atingem obiectivul.”

„Toată lumea așteaptă să fie gata noul stadion. Sper să jucăm pe Arcul de Triumf până una alta. La promovare mă gândesc în fiecare zi, pentru asta jucăm. Când vor da drumul la spectatori, dacă Rapid va fi în Liga 1, alta va fi situația, pentru că Rapid dă culoare fotbalului românesc”, a declarat și Cătălin Hlistei.

CITEȘTE ȘI  INFO | Două meciuri în cinci zile pentru FC Rapid 1923. Iată programul

LĂSAȚI UN MESAJ