BOMBĂ | Marius Șumudică lasă de înțeles că în maximum patru ani vine în Giulești!

Marius Şumudică performanţa
Marius Şumudică a vorbit în stilul caracteristic şi performanţa

Marius Șumudică a anunţat că vrea să se retragă din cariera de antrenor în următorii ani. El şi-a ales deja noua meserie. Tehnicianul de 49 de ani îşi doreşte să devină analist TV, scrie as.ro. În acest context, după promisiunea pe care le-a făcut-o suporterilor rapidiști, este clar că, în cel mai rău caz, Marius Șumudică ar putea veni în Giulești peste patru ani, pentru a avea un sezon la dispoziție să scrie istorie ca antrenor și apoi să se retragă, așa cum declară mai jos. Sigur, asta dacă nu se va răzgândi între timp!

Ce a declarat Marius Șumudică legat de planurile sale de antrenorat

„Ca să fiu sincer, aș vrea să mai trag tare doi-trei ani. Și apoi să mă retrag spre familie. De 17-18 ani fac lucrul ăsta și nu am stat acasă. Am avut tot timpul de lucru, nu am stat. Nu am fost nici disperat după bani să aștept nu știu ce oferte. M-am dus să lucrez. Mi-a dat Dumnezeu harul ăsta de a mă face plăcut imediat. În ultimii șapte ani nu am fost demis de nicăieri, mi-am dus la sfârșit munca.”

„Am zis doi-trei ani, hai să zic maximum cinci ani și vreau să mă opresc. Vreau să mă duc un analist pe la o televiziune, ceva de genul ăsta. Și să fiu aproape de fotbal, dar antrenoratul mă consumă foarte mult.”

„Am albit repede, am pus la suflet”

„Am albit repede, am pus la suflet. M-am reapucat de fumat, după ce mă lăsasem 12 ani. Sunt niște lucruri pe care le fac împotriva organismului meu, împotriva sănătății. Și mi-e foarte greu, pentru că nu sunt genul de antrenor care să nu mă implic și să stau pe bancă. Trăiesc la maximum fiecare meci, fiecare antrenament. Mi-e greu să stau departe de familie.”

„De aceea l-am și cooptat pe fiul meu în staff, mă ajută. Eu și soția suntem de 27-28 de ani împreună. Săraca s-a chinuit. Mi-a crescut copiii, practic nu am avut timp. La un moment dat îmi era teamă că nu îmi spun nici tată. Aș vrea și eu să mă mai plimb, să mă relaxez”, a spus Şumudică, citat de gsp.ro, conform as.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ