Răzvan Lucescu și amintirile teribile din Grecia: „M-a demolat”

Razvan Lucescu Champions League
Razvan Lucescu Champions League

Răzvan Lucescu (51 de ani), sărbătorit de Crăciun, de oficialii lui Al Hilal înainte de derby-ul cu Al Ittihad, a povestit, ”la gura sobei”, despre experiența din Grecia, de pe vremea în care a antrenat-o pe PAOK Salonic. Tehnicianul român, care a povestit și cum se implică președintele lui Al Hilal în viața echipei, a avut parte la gruparea elenă de către un patron excentric, de genul lui Gigi Becali. Lucescu jr a știut însă cum să gestioneze relația cu Ivan Savvidis.

Dialogul dintre Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu

„Am câștigat campionatul pe 21 aprilie, joi jucăm returul semifinalei Cupei, după 2-0 acasă. Toți ziceau că nu ne calificăm, că e prea mare euforia. Am făcut 0-0 și ne-am calificat. După meci, patronul ne-a băgat iar în ședința. O oră și jumătate m-a distrus: ‘Asta e echipa, cum vrei tu să iei Cupa, cum să te califici tu în Ligă’? M-a demolat. Spre finalul discuției, îmi spune că trebuie să țin echipa tare, să îi țin motivați, că vrea să terminăm campionatul neînvinși”, a povestit Răzvan Lucescu.

Lucescu jr. a găsit rapid replicele pentru a ieși din această ipostază

”I-am replicat: ‘President, mai întâi trebuie să mă iau la palme, să îmi spun că am luat titlul și am ajuns în finala Cupei, că după ce mi-ați făcut în seara asta am impresia că ne batem la retrogradare’. A început să râdă. După ședință, m-a luat în brațe și mi-a zis: ‘Ține-i tare’!”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a reacționat! Vrea să se implice la FC Rapid 1923 și financiar!