Daniel Pancu, relație tensionată cu Șumudică: „Am spart un TV de nervi!”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu (43 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a vorbit despre relația tensionată pe care a avut-o cu Marius Șumudică (49 de ani), pe când cel din urmă era tehnicianul formației din Giulești. Daniel Pancu și Marius Șumudică au lucrat împreună pentru o scurtă perioadă, la Rapid, în 2011. În prezent, FC Rapid 1923 se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate. „Pancone” a povestit despre nemulțumirea pe care a simțit-o, în perioada în care a fost antrenat de Marius Șumudică la Rapid. Deoarece era ținut pe banca de rezerve. Ba mai mult, în urma unui meci cu Craiova, terminat 0-0, Daniel Pancu ar fi spart un televizor aflat în vestiar, din cauza nervilor.

Cum a pornit tensiunea dintre Pancu și Șumudică

„Eu cu el nefiind într-o relație foarte bună cât timp mi-a fost antrenor. Pentru că nu jucam, nu mă băga. Avea alte opțiuni, dar l-au schimbat și a venit Marian Rada, iar în primele două jocuri, din rezervă la Șumudică, cu Rada am fost titular. Primul a fost la Pandurii Târgu Jiu și apoi cu steaua în Ghencea. Ambele câștigate cu 1-0, ambele goluri marcate de mine. Șumi a greșit, se înșelase în privința mea.”

„Am acceptat să stau pe bancă pentru că e lege și se respectă deciziile antrenorului. Am avut o ieșire, dar în vestiar. După un meci în care nu jucasem, nu veniseră încă băieții în vestiar, am spart un televizor. A doua zi am adus unul mai performant. Eram nervos că nu jucasem într-un meci cu Craiova, terminat 0-0, în Giulești”, a declarat Daniel Pancu, pentru gsp.ro, citat de prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1

În prezent, Marius Șumudică este antrenorul celor de la Gaziantep. Formație aflată pe locul 5 din prima ligă turcă. Cu 24 de puncte obținute, după 13 meciuri jucate. Tehnicianul rapidist are numai o înfrângere în acest sezon!