Pancu îl laudă pe Șumudică, dar este sigur: „Nu are nici 1 la sută șanse la titlu!”

Daniel Pancu FC Rapid 1923
Daniel Pancu FC Rapid 1923

Daniel Pancu, fost jucător la Beşiktaş, în Turcia, a vorbit despre şansele lui Marius Şumudică de a cuceri titlul cu Gaziantep. Jucătorii şi staff-ul de la Poli Iaşi au încasat salariile, iar Daniel Pancu explică: ”Erau drepturile noastre, nu e cadou, era cadou dacă era ceva extra. Cadouri dacă primim trei-patru jucători de valoare care să intre direct în echipă. Să ne putem baza pe ei. Să fim feriţi de virus în continuare pentru că până acum am fost o echipă norocoasă din punctul asta de vedere. În primele zile de după vacanţă au alt tonus, moral. Ne aşteaptă bătălii grele pentru că returul e mereu mai greu decât turul de campionat.”

Pentru tehnicianul ieşenilor, obiectivul pentru acest sezon este clar: ”Chiar sper şi îmi pun această dorinţă să terminăm în primele 10.”

Pancu îl laudă pe Marius Șumudică, dar e sigur că n-are șanse

Marius Şumudică face senzaţie într-un campionat pe care Daniel Pancu îl cunoaşte foarte bine. Întrebat dacî are şanse Şumudică să ia campionatul în Turcia, Pancu a răspuns sincer şi direct. ”Nu, nu, şanse n-are nici 1 la sută, ar fi o surpriză mai mare decât cea provocată de Bursaspor. Dar Bursa are suporterii fanatici, nu e cazul la ei. În primele șase locuri poate termina. Pe lângă faptul că e bolnav de fotbal, e foarte pasionat şi de tactică. L-am avut şi antrenor, face o atmosferă foarte bună în jurul jucătorilor şi se face foarte plăcut şi iubit de jucători”, a mărturisit actualul antrenor de la Poli Iaşi.

Pancu o antrenează pe Politehnica Iaşi din acest an. El şi-a început cariera de antrenor la Voluntari, ca antrenor secund, iar între 2018 şi 2020 a antrenat Rapid. Ca jucător, Pancu a jucat timp de patru ani la Beşiktaş, formaţie alături de care a cucerit titlul în Turcia, dar şi Cupa Turciei.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a explicat ce se va întâmpla cu Burcă și Nicolescu

Sursa: telekomsport.ro