NEWS ALERT | Nicolae Grigore va lucra alături de Viorel Hizo!

Viorel Hizo va lucra cu Nicolae Grigore
Viorel Hizo va lucra cu Nicolae Grigore

Nicolae Grigore a vorbit pentru prima dată de la numirea pe postul de antrenor principal al FC Rapid 1923. Cea mai mare noutate expusă chiar de el, pentru Rapid TV, este cea că acesta va fi consiliat de Viorel Hizo. Acesta este acasă, la Sibiu, municipiu carantinat în prezent, însă Grig ține legătura zilnic cu venerabilul antrenor care a lucrat în mai multe rânduri la echipă. Mai jos aveți toate detaliile, expuse de Nicolae Grigore, legate de această colaborare, dar și despre întregul său proiect vișiniu.

Nicolae Grigore ar fi trebuit să fie numit după 7 decembrie!

„Eu eram pregătit pentru orice discuție de luni încolo (n.r. – 7 decembrie). Aseară am primit un telefon și am aflat ce s-a întâmplat cu Miță. De atunci totul s-a precipitat. Staff-ul a afost ales de mine în totalitate. Viorel Hizo va fi un om cu care eu mă voi sfătui foarte mult, chiar în dimineața asta am vorbit cu dumnealui. I-am spus că e momentul să facă încă odată ceva pentru Rapid. Din cauza pandemiei nu poate veni la București, dar sufletește este, iar în măsura în care lucrurile se vor regla, el va veni și la București, ca să ne ajute enorm. Noi suntem un staff tânăr, care are nevoie de părerile sale. Sfaturile pe care le-am primit de la dumnealui, m-a făcut să-mi dau seama că nea Vio încă simte pentru Rapid.”

Viorel Hizo, primul la care Nicolae Grigore s-a gândit

„Sunt conștient de lipsa de experiență pe care o am ca antrenor principal, iar domnul Hizo a fost primul care mi-a venit în minte. Am lucrat atâția ani. Este un om franc, care spune mereu lucrurilor pe nume. L-am simțit extrem de entuziasmat, că are nevoie de această adrenalină. Sunt sigur că în alt context era deja pe marginea terenului. El este un profesor care poate să compenseze lipsa mea de expperiență, dar și care știe ce înseamnă Rapidul. Puteam să mă gândesc la altcineva, dar dacă nu știa ce este aici, la club, nu știu dacă putea simți la fel.”

Viorel Hizo voia să vină la București

„A vorbit cu familia, voia să se pună pe drumuri, dar s-a mai temperat, însă cu sufletul este alături de noi. Pentru mine colaborarea cu el a fost o prioritate din perspectiva acestui proiect. De asemenea și pe Mihai Iosif mi l-am dorit neapărat colaborator. Avem nevoie de oameni care au trăit diverse etape, situații la Rapid. Miță care a preluat Rapidul din liga a 5-a. Țin minte că eu în 1993 am venit la Rapid, iar în 1994 am fost copil de mingi, iar nea Vio era antrenor.”

Nicolae Grigore va miza pe un preparator fizic spaniol

„Vom avea un preparator fizic spaniol, pe care Mihai Teja mi l-a recomandat cu căldură. Un obiectiv primordial este să implementez o filosofie clară a acestei echipe, în sensul că vreau să ne impunem pe orice teren, să ne impunem peste tot jocul. Asta e ceea ce vreau să le implementez eu jucătorilor și echipei. Avem perioada de iarnă. Trebuie găsite momentele clare de integrare a jucătorilor tineri. Un exemplu excelent este Finica. Echipa a doua va fi permanent sub observație, însă sunt multe lucruri de care trebuie să avem grijă. Pentru ei este important să joace. Sunt foarte mulți copii buni!”

Mesajul lui Grig pentru suporteri

„Pe rapidiști îi rog să fie alături de jucători, pentru că atunci când ei au fost liniștiți, concentrați, au avut și rezultate. Nu aș vrea să dau nume, dar U Cluj, care a transferat mulți jucători din Liga 1 și totuși nu reușește să se impună. Din punctul meu de vedere acest grup poate reuși. Eu am mare încredere în jucătorii pe care FC Rapid 1923 îi are în acest moment!”

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a explicat ce se va întâmpla cu Burcă și Nicolescu