VIDEO ­čÄą Lupu, amintiri din deten╚Ťie: „Am vrut s─â m─â otr─âvesc!” ÔŁÄ

Lupu ProSport
Motroc l-a lăudat pe Lupu în ProSport

Cu ceva ani ├«nainte s─â ajung─â la Rapid, D─ânu╚Ť Lupu a f─âcut 2,5 luni de ├«nchisoare ├«n Grecia. O perioad─â ├«n care a suferit intens ╚Öi pe care chiar el o poveste╚Öte, ├«n am─ânunt, ├«n video-ul de mai jos. Acesta ╚Öocheaz─â cel mai mult c├ónd spune c─â a fost la un pas s─â-╚Öi piard─â via╚Ťa ├«n acea perioad─â, dup─â ce a luat un pumn de pastile pentru a se otr─âvi. Lupu se consider─â nevinovat ╚Öi prezint─â episodul evenimentelor de atunci a╚Öa cum pretinde c─â le-a tr─âit. Este, ├«ntr-adev─âr, un alt mare moment de cotitur─â din via╚Ťa sa!

Reac╚Ťiile fostului mare mijloca╚Ö rapidist

„Spuneau c─â eu ascundeam obiectele ├«n cas─â pe care le fura nu ╚Ötiu ce band─â… C─â eram capul mafiei rom├óne din Grecia… P─âi atunci de ce nu au ar─âtat ce au g─âsit la mine? Mi-au repro╚Öat un calculator pe care i-l cump─ârasem pentru fiica mea. Dou─â haine de blan─â ale so╚Ťiei, o geac─â de piele a mea ╚Öi una a so╚Ťiei. De asta m-au b─âgat pe mine la pu╚Öc─ârie… Am luat un pumn de pastile, am vrut s─â m─â otr─âvesc acolo. Am stat o s─âpt─âm├ón─â pe oxigen. M-au s─âltat c├ónd cobor├ósem din cas─â, s─â m─â duc s─â-mi iau ╚Ťig─âri. Eu st─âteam ├«ntr-un cartier gen Pipera, totul era acolo supravegheat… Cum ar fi putut cineva aduce la mine bunuri? S─â fim serio╚Öi… „, a declarat D─ânu╚Ť Lupu.

D─ânu╚Ť Lupu, ├«nchis ├«n contul unei… r─âzbun─âri?!

„Vasile Ianul, conduc─âtorul lui Dinamo, a luat 800.000 dolari, pe l├óng─â cei 1.2 milioane dolari pe care le-a luat clubul pentru transferul meu. Dar eu nu voiam ├«n Grecia, mi-a╚Ö fi dorit s─â merg cu Mircea Lucescu la Pisa. Consider c─â dac─â f─âceam aceast─â mutare, cariera mea ar─âta cu totul altfel. Practic arestarea mea a fost o r─âzbunare pentru Vasile Ianul, dar ╚Öi din cauza banilor. Nu m-au pl─âtit. Pentru cele ╚Öase luni am luat doar banii din salariu, care erau cam 4000 dolari pe lun─â, at├ót. Nu mi-au dat tot contractul, cum era normal. Dup─â dou─â luni jumate m-au eliberat”, a ├«ncheiat D─ânu╚Ť Lupu.

CITE╚śTE ╚śI  Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1. Victorie cu fundu-n poart─â, dar... extrem de important─â!

VIDEO cu declara╚Ťiile lui D─ânu╚Ť Lupu de la „Prietenii lui Ovidiu”