UPDATE | Răsturnare de situație în cazul lui Ioniță II! Ce zice Grigore

Nicolae Grigore 1
Nicolae Grigore 1

FC Rapid 1923 va aduce câțiva fotbaliști în această iarnă, în încercarea de a crește valoarea lotului și a promova în Liga 1. Antrenorul Nicolae Grigore a făcut deja, alături de conducere, lista cu țintele giuleștenilor pentru actuala fereastră de transferuri. Venit recent la FC Rapid 1923, Grigore nu vrea însă prea multe schimbări.”Principalul” a afirmat că echipa nu va anunța mai mult de patru veniri. Dorind să se bazeze mai mult pe nucleul format la începutul campionatului. Discuțiile deja au început, iar primele noutăți ar putea fi anunțate până la finalul anului.

Nicolae Grigore are nevoie de maximum patru jucători

Este adevarat că suntem în discuții cu câțiva jucători. Nu foarte mulți pentru că nu vor veni mai mult de patru jucători, dar ne dorim ca aceștia să vină cu un impact în echipă. Să dea un plus de calitate, de profesionalism care să ajute această echipă să meargă spre Liga 1. Încercăm să ne mișcăm și să greșim cât mai puțin cu aceste transferuri. Să fie cât mai reușite și să aducă plus în cadrul lotului nostru”, a declarat Nicolae Grigore la DigiSport.

Nicolae Grigore a confirmat interesul pentru Alexandru Ioniță II

FC Rapid 1923 s-a interesat în această perioadă de Alexandru Ioniță II (26 de ani), iar acesta și-a dat acceptul să revină la echipa sa de suflet. Nicolae Grigore a confirmat că există interes din parea giuleștenilor pentru fotbalist, doar că situația acestuia este una complicată, fiind în acest moment suspect de dopaj.

Alexandru Ioniță are o situație delicată, am discutat cu el, suferă foarte mult. Niciun club nu se poate gândi la el, pentru că se află într-o stare de suspendare. Sper să-și rezolve cât mai repede, sper ca Dani Coman să-l ajute să scape cât mai repede de acest scandal. Ideea este că nu știu când vor fi judecați, ce sancțiuni vor primi, de aceea nu este un subiect de discuție pentru Rapid”, a spus Grigore, cu privire la situația mijlocașului aflat sub contract cu Astra.

CITEȘTE ȘI  Grigore Sichitiu, cuvinte emoționante după numirea lui Daniel Niculae

Primii doi au plecat

În schimb, pentru moment FC Rapid 1923 a început curățenia de iarnă. Primii jucători care nu intră în vederile antrenorului Nicolae Grigore pentru partea a doua a sezonului Ligii a 2-a sunt atacantul Alexandru Pop (27 de ani) și fundașul Bogdan Manole (24 de ani). Pe ”lista neagră” a conducătorilor FC Rapid 1923 se aflau cei doi jucători. La fel și portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani), mijlocașii Raul Costin (35 de ani) și Alexandru Dulca (23 de ani) și atacantul Cătălin Țîră (26 de ani).

Nicolae Grigore, despre FC Rapid 1923 în 2021

Nicolae Grigore a apucat să conducă un singur meci ca principal al FC Rapid 1923. În chiar ultima etapă din acest an din Liga 2, 2-0 cu ASU Politehnica la Timișoara. A vorbit și pe seama strategiei pe care o va implementa la echipă și filozofia după care se va axa jocul Rapidului, după reluarea campionatului.

Aș vrea să păstrez tot ceea ce s-a făcut bine. Aș vrea să păstrez cât mai mult din deprinderile jucătorilor, dar care aduc un plus echipei. În funcție de asta să mă mulez și eu pe ceea ce au ei ca fond și să schimb cât mai puțin. Mi-aș dori ca echipa aceasta să aibă o filozofie și o identitate pe care să le găsim în orice moment al jocului. O idee de a controla în permanență meciurile prin posesie și de a încerca să controleze pe orice teren. În orice moment să conducă ritmul meciului. Asta este ceea ce-mi doresc eu să văd la Rapid”, a mai afirmat Nicolae Grigore.

Sursa: liga2.prosport.ro

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!