FC Rapid 1923 pune șase jucători pe liber! Raul Costin, cap de listă!

Raul Costin
Raul Costin

Raul Costin, out de la echipă! FC Rapid 1923 a terminat în forţă prima parte a campionatului, cu o victorie în deplasare, cu ASU Poli, scor 2-0, şi iernează pe locul 3 în Liga a 2-a. Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii doi ani, fiecare pauză competiţională aduce după sine schimbări importante în lot. De data aceasta, echipa se va despărţi de mai mulţi jucători şi caută să întărească anumite posturi.

Raul Costin, Bogdan Manole şi Ţîră jr. pleacă de la FC Rapid 1923

Unii dintre cei şase jucători care nu vor mai evolua pentru FC Rapid 1923 vor ei să plece pentru că evoluează foarte puţin. Iar alţii nu au dat randamentul aşteptat şi li s-a propus o despărţire amiabilă. Portarul Ciuculescu, fundaşul central Manole, mijlocaşii Dulca şi Raul Costin şi atacanţii Cătălin Ţîră şi Alexandru Pop sunt cei care părăsesc echipa. Chiar dacă, ca rezonanţă, numele lui Ţîră este cel mai important pentru rapidişti, cel mai experimentat dintre ei este Raul Costin.

Numai că acesta din urmă a ajutat extrem de puţin echipa în acest sezon. Adus de la CS Mioveni cu multe speranţe că va oferi linişte la mijlocul terenului, el s-a aflat printre jucătorii vinovaţi de degringolada în care s-a aflat echipa la un moment dat.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3. Se face liniște la Buftea!