EXCLUSIV | Frații Herea sunt doriți de… csa steaua!

Liga Campionilor Herea ProSport
Herea citat de ProSport

Ovidiu și Claudiu Herea sunt în tatonări cu FC Rapid 1923 de… ani, am putea spune. Numai că nimic nu s-a concretizat până acum. Momentan cei doi se află sub contract cu altă echipă din liga a doua, Metaloglobus. Când totul părea că prinde coajă în această iarnă, pentru a doua parte și cea mai importantă a sezonului, o veste șoc vine pentru rapidiști. Este vorba despre o informație pe care 1923.ro o oferă în exclusivitate! Frații Herea sunt doriți insistent de cei de la csa steaua și, aparent, reprezentanții clubului militar au înaintat chiar și o ofertă scrisă.

csa steaua este o echipă care toacă milioane

Sumele trecute nu sunt cunoscute cu exactitate, însă este bine cunoscută puterea financiară a echipei armatei care a aruncat pe apa sâmbetei deja milioane de euro. Bani proveniți, bineînțeles de la cei care cotizează la stat. Asta e mai puțin important. Ce contează acum este că dacă FC Rapid 1923 nu se mișcă suficient de repede, am putea avea parte de o surpriză de proporții. Sigur, șansele ca cel puțin Ovidiu să accepte sunt extrem de reduse, din punctul nostru de vedere. Însă dacă sumele arată bine, nu poți ști niciodată. Mai ales că e greu de crezut că Metaloglobus se va lupta pentru promovarea în Liga 1.

Ovidiu Herea are, totuși, șanse infime să ajungă acolo

Aparent, csa steaua i-ar vrea din această iarnă. Doar că marele dezavantaj al lor este că, oricât de mult ar încerca să-i ademenească cu proiectul, ei sunt în liga 3-a. Favoriți, dar favoriți au fost și în liga a 4-a, unde au stat trei ani până să acceadă mai sus. Așa că nu e exclus să stea, totuși, vreo șase și în liga a 3-a. Mai mult, Ovidiu Herea, la 35 de ani, are un puternic trecut rapidist. Fiind unul dintre cei mai importanți decari care au evoluat la Rapid după 2000. Cert e că FC Rapid 1923 ar trebui să reacționeze.

CITEȘTE ȘI  Nicolae Vasile și povestea meciului cu steaua, când l-a marcat pe Adi Popa