Adrian Bălan a dezvăluit cum se motivează înaintea meciurilor

Adrian Balan
Adrian Balan

Adrian Bălan, atacantul în vârstă de 30 de ani al echipei FC Rapid 1923, a fost invitatul emisiunii ProSport Live. El a dezvăluit că nu e întâmplător transferul său la gruparea giuleșteană. În toamna acestui an, Adrian Bălan a fost luat de la Hermannstadt la FC Rapid 1923 pentru un sezon. Cu opțiune de prelungire în cazul în care echipa promovează. Adrian Bălan a spus în premieră că ține cu FC Rapid 1923 de când era copil. Astfel. alegerea de a merge la echipa giuleșteană a fost și subiectivă într-o oarecare măsură.

Adrian Bălan a dezvăluit că e rapidist de mic

„Pentru mine ca jucător și ca suporter al acestei echipe contează mai mult să câștigăm și să promovăm. Am evitat să spun asta, pentru că așa o să spună lumea: «A ajuns la Rapid și acum spune că e rapidist». Familia și prietenii știu. Țin cu Rapid de mic. Da, și chestia asta a contat foarte mult când am ales să vin la Rapid.”

„Sincer, nici nu știu de unde vine iubirea pentru Rapid, pentru că toată familia mea ținea cu FC Argeș. Cred că am văzut un meci atunci al Rapidului și m-a atras. Erau mai mulți jucători importanți, Pancu, Buga, Daniel Niculae. Ca stil de joc, eu mă asemăn cu Pancu.”

„Sunt un pic supărat că nu am prins galeria, că nu simt acea emoție 100 la sută. Cred că e undeva la 50 la sută, pentru că altfel ar fi cu suporteri în tribună. Înainte de fiecare meci mă uit la videoclipuri pe YouTube cu galeria Rapidului. Îmi dă energie”, a spus Adrian Bălan, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  Amintiri vișinii de pe Anfield Road: "Am fost marcat o perioadă"