Veste extraordinară pentru Mihai Iosif! L-a avut de azi la antrenament

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Mihai Iosif a primit o veste excelentă înaintea meciului cu U Cluj! Lucian Goge, unul dintre oamenii de bază ai săi a scăpat de COVID-19 și a revenit la antrenamentele echipei. În acest context, sunt șanse ca în meciul de pe 19 noiembrie acesta să apară pe teren. Cel mai probabil, totuși, acesta nu va intra din primul minut. Mai ales că echipa câștigătoare, tradițional, nu se schimbă. Goge nici nu s-a antrenat cum trebuie în ultimul timp, fiind în izolare. În plus, cei doi fundași laterali, Mircea Leasă și Enrichi Finică nu s-au mișcat deloc rău.

E de așteptat ca Iosif să-l titularizeze pe Ionuț Voicu

Dacă primul va fi înlocuit, probabil, cu căpitanul Ionuț Voicu, cel care este apt, mai mult ca sigur Finică va primi iar credit. Goge poate juca și mijlocaș stânga, e adevărat, post pe care, în mod normal chiar l-ar prefera, însă acel loc este, deocamdată, blocat de Pănoiu. Unul dintre cei doi juniori din primul 11. O pâine de mâncat ar fi pe partea dreaptă, acolo unde Jorza nu dă un randament nemaipomenit. Sigur, nici Sefer nu a fost wow, însă el a marcat golul victoriei cu SSC Farul, chiar și datorită unei devieri și ocupă celălalt loc de junior.

Două schimbări în primul unsprezece

Dincolo de aceste argumente, mai mult ca sigur Mihai Iosif va apela la Goge în repriza a doua, indiferenet de scor. Până atunci, 1923.ro a gândit cel mai logic prim unsprezece, având în vedere că Manole sete accidentat, iar Lazăr suspendat: Drăghia – Voicu, Dandea, Nastos, Finică – Jorza, Costin, Pănoiu – Sefer, Bălan, Hlistei. Practic, față de meciul trecut, Voicu și Costin ar intra natural în primul unsprezece. Semne de întrebare pot persista la Jorza sau Bălan. Numai că nici alternativele nu sunt unele care să-i dea prea multe soluții, în acest moment, lui Mihai Iosif.

CITEȘTE ȘI  INFO | Trei meciuri în opt zile pentru FC Rapid 1923