SMS-ul lui Iosif pentru Șumudică: fostul atacant i-a răspuns în direct!

Mihai Iosif
Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep, urmărește atent tot ce se întâmplă la FC Rapid 1923, echipă preluată de Mihai Iosif după plecarea lui Adrian Iencsi. Sub comanda interimarului Iosif, Rapid a bifat trei victorii consecutive și a revenit pe loc de play-off. Șumudică spune că acesta ar trebui să continue la prima echipă a giuleștenilor.

Marius Șumudică: ”Sper ca Iosif să continue”

„Îl felicit pe Iosif sunt foarte bucuros, am avut un mesaj de la el, voia să vorbească cu mine, să-mi ceară sfaturi. Am evitat pentru că avea rezultate, nu voiam să-l încurc în filosofia lui. În acest moment nu e o certitudine, nu e nicio echipă îndreptățită să promoveze din Liga 2. Sper să continue, să i se dea încredere, să-l lase pentru că exista o simbioză între el și jucători. Conducerea să meargă pe mâna lui, Rapidul e pe un drum bun”, a spus Marius Șumudică, la Liga DigiSport.

Șumudică visează să ia titlul în Giulești ca antrenor

Fostul campion al României cu Astra spune că Rapid este singura echipă pe care ar vrea să o antreneze în România: ”Singura echipă unde m-aș întoarce este Rapid, este viața mea, am câștigat titlul acolo ca jucător, nu am reușit ca antrenor, eram tânăr atunci, dar îmi doresc să ajung la Rapid și să devin campion”, a explicat Șumudică.