Rapid, pe podium la polo. Încă o înfrângere incredibilă la handbal și medalii la popice

Rapid polo
Rapid polo
La Brașov s-a încheiat al doilea turneu al Superligii Naționale de polo pe apă. Rezultatele complete înregistrate de Rapid au fost următoarele: Amefa Arad 13-6, Sportul Studenţesc 7-7, steaua 6-20, Poli Cluj 8-7, Dinamo 5-14. Astfel, echipa antrenată de Silviu Ceobanu, cu 19 puncte acumulate, a urcat pe locul al treilea în clasament.

CS Rapid a avut 14-10 la pauză, dar a cedat în repriza a doua

La Sfântu Gheorghe a avut loc un nou meci în Liga Națională de Handbal Feminin, Rapid pierzând la limită, la mare luptă, contra celor de la Dunărea Brăila, cu 22-21. Feroviarele au con dus la pauză cu 14-10, dar, ca și la meciul cu Gloria Bistrița, nu au reușit să gestioneze acest avantaj. Poarta, cu Gabriela Dobre și Julie Foggea, a funcționat foarte bine, însă faptul că a fost utilizat un singur pivot, Kassouma (excelentă de altfel), ori că Eliza Buceschi a ratat mult în partea a doua, nesecondată de o altă aruncătoare la 9 metri, pot fi explicații ale căderii de după minutul 30.

Urmează CSM București

Eliza Buceschi a marcat 6 goluri și este golgeterul campionatului, cu un total de 31 de reușite. Faza a II-a a funcționat și ea, Marina Ilie, extrema stângă, terminând partida cu patru goluri. De menționat și evoluția Danielei Todor care a marcat trei goluri de la distanță. Fetele noastre rămân cu două puncte în clasament, iar marți au meci cu CSM București.

Două medalii pentru Rapid la popice

La Campionatele Naționale individuale de popice care au avut loc la Ploiești, la Arena Conpet, CS Rapid București a obținut două medalii. La individual, Luminița Dogaru a cucerit medalia de argint, cu un total de 532 de popice doborâte. De asemenea, la perechi, Luminița Dogaru și Luminița Dobre au intrat în posesia medaliei de bronz, cu 1006 puncte.
Cele două sportive sunt pregătite de antrenoarea Vasilica Pometcu.
Image may contain: 2 people, people standing, shoes and indoor
Sursa: Facebook Club Sportiv Rapid Bucuresti
CITEȘTE ȘI  INTERVIU | Robert Ilyes joacă pentru Sepsi II la 47 ani! Mijlocașul expune amintiri de la Rapid