FC Rapid 1923 – U Cluj 1-0. Juniorul Ilie, golul decisiv!

FC Rapid 1923 Concordia Chiajna, ca o poezie
FC Rapid 1923 Concordia Chiajna, ca o poezie

FC Rapid 1923 avea restanță cu U Cluj și de dorit era să bată. Nu de alta, dar după succesul cu SSC Farul, 2-1, care a venit după patru înfrângeri, a doua victorie ar fi venit mănușă. Echipa veteranilor Tamaș, Luchin sau Goga venea după mai multe săptămâni în care fusese blocată de COVID-19, așa că vișiniii aveau un ascendent. Cu toate că nici Mihai Iosif nu s-a putut baza nici pe Lazăr, suspendat, și nici pe Goge, nerefăcut fizic complet după ce a stat în izolare din cauza aceluiași virus. Din păcate, Dandea și Pănoiu au devenit la rândul lor indisponibili înainte de meci, așa că Iosif a trebuit să inoveze.

Drăghia, meciul 100, Rareș Ilie marcator decisiv

Așa, în primul 11 a intrat Rareș Ilie. Până la urmă această titularizare a fost una extrem de inspirată. Juniorul rapidist a deschis scorul și totul părea de excepție. În minutul 80, Jorza țintește transversala. Era bun 2-0, însă e OK și acest avantaj. Clujenii nu prea pun probleme. Chiar dacă experiența și calitatea fotbalistică, aparent, este de partea lor. Drăghia, care a primit un tricou aniversar cu 100 la începutul meciului, din partea legendarului Willy Goanță a închis bine poarta. Finalul nu a fost spectaculos. FC Rapid 1923 s-a cam făcut de râs prin tragerile de timp care au adus câte un galben pentru Drăghia și pentru Nastos. Dar și o ultimă mare ocazie bunicică a ardelenilor. Însă până la urmă a venit victoria. 1-0 și locul 7 în clasament!

Iată primul 11 aliniat de Mihai Iosif: Drăghia – Voicu, Crișan, Nastos, Finica – Jorza, Costin, Ilie – Sefer, Bălan, Hlistei.

CITEȘTE ȘI  Băieți, suporterii cred în victoria voastră! Rapidiștii sunt siguri că bateți cu 2-0!