Progres vizibil cu ochiul liber! În ritmul ăsta, peste două etape va fi 0-0

FC Rapid 1923 Balan Pop
FC Rapid 1923 Balan Pop

0-5, 0-3, 0-2. Așadar diferența se strânge, FC Rapid 1923 devine tot mai bună! După ce va pierde și cu SSC Farul etapa viitoare, dar numai cu 1-0, urmează, în mod logic, un 0-0 de prestigiu cu imensa U Cluj. Asta, dacă nu cumva, acel ticălos 0-4 care lipsește din această regresie să nu cumva să se întoarcă precum o răceală – deși acum e periculos să invoci așa ceva – tratată prost. Nu se știe. Noi suntem optimiști. Sigur, în teorie, în a treia etapă începând de acum ne așteptăm, poate, la o victorie cu 1-0. Hehe, glumim! Nu se așteaptă nimeni de la prețioșii băieți să câștige. Până la urmă e pandemie, e periculos să intre în contact cu adversarii, să pună osul, nu am vrea să riște ceva!

Băieți, faceți poză la tabelă, puneți imaginea pe telefon!

În fața celor de la Petrolul 52, o echipă cam de aceeași valoare, rapidiștii au început prost și au terminat la fel de prost. Fiindcă așa era, probabil, scris în stele. Sigur, un 0-2 la Ploiești pare cât o victorie pe Bernabeul închis, în condițiile în care la Craiova putea fi și 8-0, iar Mioveni, o echipă care dăduse trei goluri în opt etape a marcat tot atâtea la Snagov. Sefer, Jorza, Lazăr sau Pănoiu ar putea chiar face o poză cu tabela, cu scorul ăsta, totuși decent, să și-o pună pe telefon. Unii râdeau de noi când vorbeam de fotbaliști ca Drăghia, Vasile sau Martin care aveau două promovări din a doua în prima ligă. Nu știu cine mai râde acum. Mai ales că generația asta chiar poate intra în istorie.

CITEȘTE ȘI  INTERVIU | Alexandru Catrici, comparat cu Belodedici și Vlad Chiricheș...

Dacă Burcă nu vrea antrenor, noi îl vrem din nou președinte!

În sensul că noi credem cu convingere că are puterea să fie prima din istoria oricărui club cu numele Rapid București, din 1923 și până în prezent, care retrogradează din liga a 2-a în a 3-a. Cu puțin efort, această realizare nu e deloc departe. Valorea jucătorilor cam într-acolo dă. Clubul cu vicepreședinte și cu un antrenor care, probabil, va fi pus la toate echipele și grupele de juniori curând. Nu de alta, dar ăla mare din club, Ovidiu Burcă, probabil că va reveni salvator peste omul alături de care a pornit acest proiect, Andrei Nicolescu. Adică un președinte mai bun decât cel care a figurat în acte și anul 2016, cel al falimentului, nici nu ar putea exista în drumul spre liga a 3-a.

Autoevaluare, pe urmă restructurare la FC Rapid 1923

Realitatea e amară, însă situația e fără ieșire. Cine mai crede în promovare este bolnav. Și nici măcar nu ar trebui să se gândească cineva la asta. Ci la rămânerea în liga a 2-a. La modul cel mai serios! Acum nu spunem cine și cum trebuie să plece. Numai că toți din club trebuie să înceapă prin a-și face o autoevaluare. Abia apoi să se tragă linie. Nu să se facă direct restructurările de care pomenea Nicolescu. Că până la a contesta figuranții din teren, ar trebui chiar el să ne explice cine este. Nu de alta, dar în trei ani jumate nimeni nu a aflat nu doar cum a ajuns la FC Rapid 1923, ci mai ales ce-l recomandă!

CITEȘTE ȘI  BULETIN MEDICAL | Care sunt situațiile lui Dandea, Hlistei și Crișan