VIDEO | Povești nemuritoare cu Noni: amintiri fabuloase din sfertul UEFAntastic

Noni
Noni

Noni este unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai Rapidului și fost șef de galerie. Născut în 1974, el a fost prima dată pe Giulești la 2 ani. O amintire pe care o are de la mama sa. Rapidist de a treia generație, cu bunic ceferist din partea tatălui, bărbatul de 46 ani are povești fabuloase legate de Rapid. Nici nu se poate altfel. Emisunea de două ore este de pe 23 septembrie 2020, între meciurile cu Turris Turnu Măgurele și cel cu Comuna Recea. Însă ceea ce împărtășește Noni este total atemporal. Pentru că rezonează perfect cu starea de spirit a rapidiștilor din toate timpurile.

Noni și amintirile cu Dani Coman

Una dintre cele mai tari amintiri ale lui Noni este legată de sezonul UEFAntastic: „După meciul de la Hamburg, i-am pupat mâinile lui Coman la aeroport pentru meciul ăla… După, i-am zis: <<Comănilă, mai bine luai golurile cu ăia, decât să ne elimine ceilalți…>>” De asemenea, Noni a explicat momentul în care, într-un moment greu, pentru cei 400 de suporteri prezenți la Atena, a cerut 20 de bilete de la Zotta, cu împrumut. Însă oficialul de atunci a refuzat să-l ajute. De asemenea, cunoscutul suporter rapidist a explicat și de ce nu avea loc la peluza copiilor.

Relație specială cu Mincea Geamgiul

Noni a făcut 17 de ani de lupte la Rapid și era mai dezvoltat decât copiii de vârsta lui. Motiv pentru care toți credeau că este mai mare decât restul până în 14 ani. Poveștile sunt mult mai multe. Emisiunea trebuie urmărită de orice suporter rapidist, fiindcă este plină de lecții interesante de rapidism. Mai ales amintirile legate de Mincea Geamgiul. Cel mai longevi șef de galerie din istoria fotbalului românesc. Sau de Bocciu, actualul lider de galerie, care mergea în deplasare alături de echipă încă de la 10 ani!!! Este o adevărată plăcere pentru un weekend friguros ca această emisiune să ia locul unui serial plictisitor de pe Netflix.