Mihai Iosif: „Nu s-a rupt nimic, orice punct e bun. Atât am putut azi!”

Mihai Iosif FC Rapid 1923
Mihai Iosif FC Rapid 1923

Mihai Iosif, antrenorul echipei FC Rapid 1923, nu a părut afectat de faptul că echipa sa a ratat șansa să urce pe locul 2 în Liga 2. În etapa a 14-a, giuleștenii au făcut doar o remiză pe teren propriu, la Buftea, 0-0 cu CSM Reșița. El a remarcat faptul că adversarii s-au apărat aglomerat, motiv pentru care jucătorilor săi le-a fost foarte greu să-i desfacă.

Iosif a dat însă vina și pe oboseală. A remarcat că prospețimea în lotul FC Rapid 1923 nu mai e aceeași, după ce a jucat, odată cu meciul cu reșițenii, patru partide în doar 11 zile. Interimarul a simțit de pe bancă faptul că fotbaliștii nu au putut mai mult decât au arătat și că, una peste alta, rezultatul e echitabil.

Mihai Iosif a transmis și un mesaj contestatarilor săi, care după partida trecută cu Aerostar Bacău, câștigată cu 3-2, i-au adus mai multe reproșuri.

Mihai Iosif a subliniat importanța victoriei de la Bacău

A fost o partidă foarte grea, dificilă. S-au blocat pe două linii, n-am reușit să îi desfacem. Mi s-a părut că am avut și un penalty, odată ce gheata lui Hlistei era pe jos. Dar atât am putut astăzi. Efectiv atât s-a putut. Am jucat patru meciuri în câteva zile. O deplasare foarte grea la Bacău și lungă. După meciul de acolo spuneau mulți că am avut 2-0, dar au uitat că am jucat în 10 oameni. Așa s-a întâmplat cu Timișoara ieri, care de la 2-0 a fost egalată (n.r. – ASU Poli a făcut 2-2 cu Aerostar Bacău). De ce vi se pare că s-a rupt șirul meciurilor bune, că nu am câștigat? Nu s-a rupt nimic. Orice punct e bun. Sperăm să prindem play-off-ul”, a declarat Mihai Iosif la Rapid TV, citat de liga2.prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre inaugurarea RAPID ARENA