CULISE | Ce se întâmplă cu Mihai Iosif după meciul cu CSM Școlar Reșița

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Mihai Iosif a fost numit la finalul lunii octombrie antrenor interimar și așa cum 1923.ro v-a explicat deja, această poziție nu poate fi acoperită decât maximum o lună. Cum atunci meciul de tristă amintire cu CS Mioveni s-a jucat pe 29 octombrie, în mod logic, Mihai Iosif putea sta pe bancă până pe 28 noiembrie. Adică la două zile după meciul cu CSM Școlar Reșița. Între timp, în presă, a apărut varianta Viorel Moldovan. E greu de crezut că, totuși, aceasta se va materializa în numai câteva zile. Conducerea știe că Iosif nu mai poate asigura interimatul și cu ASU Poli Timișoara, așa că se caută soluții.

Mihai Iosif singura variantă optimă pentru FC Rapid 1923 pe final de an

În cazul în care nu se aduce un antrenor principal în adevăratul sens al cuvântului până atunci, se va apela la o altă improvizație. Tipic românescă. Atunci când ne referim la antrenor principal în adevăratul sens al cuvântului nu facem vreo ironie la adresa lui Mihai, ci punctăm iar că, posesor al licenței B numai fiind, el nu poate fi principal la liga a 2-a, așadar nu poate fi pus pe această poziție. În contextul în care mai există doar o etapă, ne e greu de crezut că oficialii vor pune cu orice preț un antrenor acum. Așadar, de facto, tot Mihai Iosif ar trebui să rămână coordonatorul de pe bancă. Mulți se întreabă cum, iar noi vom veni cu această explicație în rândurile ce vin.

Varianta Ovidiu Burcă n-are cum să mai fie luată în calcul nici în glumă

Sigur, v-ați gândit la varianta vehiculată și legată de eternul Ovidiu Burcă. Chiar dacă are licența Pro și chiar dacă gradul de competență al conducerii vișinii este cel care este, șansele să se mai apeleze, cel puțin pentru moment, la această variantă, sunt inifme. Motivele sunt două: după 10 puncte în patru meciuri, ar fi penibil ca Mihai Iosif să stea pe bancă drept secund al lui Burcă. Dacă s-ar ajunge la acest compromis, este la fel de greu de crezut că omul care a ocupat toate funcțiile în acest proiect s-ar compromite încât să ia loc cuminte pe băncuță, iar Iosif să se ocupe de totul. Așa că pentru rapidiști nu există decât o variantă realistă.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1

Viorel Neacșu, salvarea celor de la FC Rapid 1923

Legile întortocheate ale fotbalului românesc spun că pe bancă, ca principal, cu licența B, nu poți sta nici în liga a 3-a! Cu toate acestea, este cunoscut extremde bine faptul că Mihai Iosif este omul care coordonează echipa a doua de ceva timp. Ei bine însă, în acte, Miță nu figurează ca antrenor principal. O să faceți ochii mari cât cepele, fiindcă puțini știu cine este cel care figurează cu această poziție. Nu e Burcă deci, stați liniștiți! 🙂 Conform informațiilor 1923.ro, Viorel Neacșu (foto) este posesor al licenței A și cel care figurează, de fapt, ca principal. El apărând însă numai delegat pe site-ul oficial al clubului. O poziție cel puțin ciudată pentru un club profesionist. Sigur, nu e o tragedie, fiindcă așa se procedează în România din cauza regulamentului stufos, absurd și facăut de nepricepuți.

Rămâneți pe 1923.ro pentru detalii!

În concluzie, pentru meciul cu ASU Poli Timișoara este de așteptat ca pe bancă să stea, alături de Mihai Iosif, Viorel Neacșu, care să fie trecut antrenor principal. Atenție însă, principal și nu interimar! Pentru că după o perioadă de o lună de interimat, echipa în cauză este obligată să fie preluată de un principal și nu poate fi altul decât Neacșu. Firește, Iosif va fi pe postul de secund însă, în realitate, ca și la echipa a doua, el va rămâne omul care va coordona echipa. Cum este, până la urmă, normal cel puțin pentru acest final de an! Așa cum am explicat, Iosif merită să rămână principal cel puțin până la finalul sezonului. Însă vom vedea ce mai aduce viitorul. Momentan, 1923.ro vă va ține la curent cu evoluția la nivelul băncii tehnice până la partida cu ASU Poli Timișoara. Ultima din 2020!

CITEȘTE ȘI  Cine e pe primul loc?! Cine e pe primul loc?! FC Rapid 1923, noul lider!