Cât credit va primi Mihai Iosif? Ce au declarat vicepreședintele și Florin Manea

Mihai Iosif
Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului

Andrei Nicolescu, vicepreședinte la FC Rapid 1923, recunoaște că se află în discuții cu mai mulți antrenori. Deocamdată i se dă credit lui Mihai Iosif, care are ca obiectiv revitalizarea echipei din Giulești. Situația la formația alb-vișinie este una dificilă, chiar înaintea meciului de azi cu CS Mioveni, care l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu cu Alex Pelici în postura de antrenor principal. Cele două formații sunt departe de obiectivul pe care și l-au fixat la începutul acestui sezon, giuleștenii abordând duelul de la Buftea de pe locul 10 cu 13 puncte, iar „galben-verzii” de pe 12 cu 10 puncte.

Echipa e dezbinată, e de părere Andrei Nicolescu

„Avem niște piste la ora asta pentru postul de principal, dar nu ne grăbim. Mihai Iosif sperăm să facă treabă, să redea determinarea jucătorilor. Acum are pâinea și cuțitul. Nu ne vom impica 0,1 la sută pe partea tehnică. Am fost o echipă dezbinată, noi trebuie să fim o familie. Acum era dezbinare, multe conflicte dintre jucători. Nu e normal să fie așa, mai ales după meciul cu Progresul Spartac. Avem un program greu în următoarea perioadă. Nu va fi ușor”, a recunoscut Andrei Nicolescu la ProSport Live.

Florin Manea merge pe mâna lui Mihai Iosif

„E haos la Rapid! Era normal să plece Iencsi, chiar dacă e prietenul meu. Am suferit trei umilințe cu Recea, Craiova și Progresul Spartac. Nu e posibil așa ceva. Eu am mare încredere în Mihai Iosif, îl știu de la șapte ani, de când era în Giulești, el respira fotbal. E rapidist adevărat”, a declarat și Florin Manea.

Sursa: prosport.ro