Mihai Iosif a schimbat discursul: „A fost o înfrângere total nemeritată”

Dinu Gheorghe alaturi de Mihai Iosif, antrenor la FC Rapid 1923
Dinu Gheorghe alaturi de Mihai Iosif, antrenor la FC Rapid 1923

Mihai Iosif, antrenorul FC Rapid 1923, nu este nici convins de faptul că golul marcat de către echipa sa a fost unul neregulamentar. „E o supărare, dar cred că a fost o înfrângere total nemeritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Poate am fost și puțin lipsiți de șansă. Nu știu ce a fost la acea fază, cei îndreptățiți să ne spună dacă a fost ofsaid la golul nostru anulat”, a spus Iosif, la flash-interviul de după meci. Mai mult, Iosif crede că primul gol al ploieștenilor a fost unul neregulamentar. În plus, susține că și la faza care a dus la cel de-al doilea gol, Rapid trebuia să primească un fault.

Mihai Iosif a fost sincer după meciul cu CS Mioveni

„Nu știu dacă la primul lor gol nu a fost ofsaid. La al doilea lor gol a fost sută la sută fault în partea noastră stângă. Da, nu mai poate fi schimbat, nu sunt genul care să dea vina pe arbitraj, dar a fost un joc echilibrat, în care micile detalii au făcut diferența”, a mai spus Mihai Iosif. Antrenorul care trebuie să repună Rapid pe linia de plutire a explicat și ieșirea nervoasă după umilința cu Mioveni. ”Am avut niște trăiri sincere atunci. eu, de obicei, sunt o persoană calmă și echilibrată, așa am simțit în momentul ăla. Astăzi cred că atitudinea băieților a fost mult mai bună. Trebuie să ieșim cu toții din criză, să fim unul pentru altul”, a mai spus Iosif.

”Sper să găsim drumul spre victorie!”

Chestionat în legătură cu viitorul său pe banca giuleștenilor, Mihai Iosif a replicat. ”Mie nu-mi trebuie nici o garanție. Eu sunt bucuros că lucrez la Rapid. Ca orice persoană, când pleacă cineva dintr-un post, până vine următorul, trebuie să fie cineva care să țină locul. Și dumneavoastră, dacă vă îmbolnăviți acum, trebuiie să fiți înlocuit de cineva. Chiar nu mă deranjează absolut nimic. După Revoluția din 1989, toată lumea este liberă, fiecare e liber să speculeze ce dorește. Sper să găsim cu toții drumul spre victorie, din filmul cu Pele și Ardilles”, a explicat Iosif.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rezumatul meciului dintre FC Rapid 1923 și Progresul Spartac

După 0-2 cu Petrolul, antrenorul Rapidului recunoaște că l-a lăsat inspirația lirică: Nu mai recit nimic astăzi, nu am găsit nicio rimă.”

Sursa: digisport.ro